Početna » Muzika » Muzičke vesti »

Vredne EXIT nagrade na BURN ROAD TO EXIT žurkama!

 
Detalji

Na prvoj u nizu žurki, koja se održava u Novom Sadu, nastupiće Zupany & Dovlaman, Rasheed & Jackie Dagger, Marko Milosavljevic & Dee Face, Roy Fokker & M-Tech, kao i Jelow & Sorriso. Ulaz na ovu, kao i na sve ostale žurke iz BURN ROAD TO EXIT turneje je simboličan – 1 BURN zatvarač!

 
 

Tri vrela letnja vikenda u Novom Sadu, Beogradu, Subotici, Zrenjaninu, Pančevu i Nišu doneće svima vama, istinskim klaberima, mnogobrojna iznenađenja i vredne EXIT nagrade!

Od petka, 22. juna, pa sve do subote, 7. jula, trajaće turneja žurki zagrevanja za Exit festival pod imenom BURN ROAD TO EXIT!
Sezonu BURN ROAD TO EXIT party karavana otvoriće novosadska žurka na mestu HNS stejdža (Borisov atelje) na Petrovaradinskoj tvrđavi 22. juna, dok će zatvaranje sezone biti obeleženo u Pančevu 7. jula, na gradskoj plaži kraj Tamiša.

Na beogradskoj žurki održaće se i finale velikog Burn&EXIT nagradnog takmičenja kome još uvek možeš da se pridružiš i osvojiš EXIT VIP PAKET! Sakupi što više zatvarača Burn limenke ili nove Burn 0,5l boce, sam ili sa ekipom i donesi ih na BURN ROAD TO EXIT žurku, 30. juna u Beogradu. Pobednike će odrediti težina prikupljenih zatvarača, koji će biti bodovani po sledećem sistemu: 1g zatvarača boce donosi 1 bod, a 1g zatvarača limenke - 5 bodova.

Četiri pojedinca ili grupe sa najviše bodova, osvojiće po jedan od ukupno četiri EXIT VIP paketa u koji ulaze 4 VIP ulaznice za Exit, smeštaj tokom festivala i prevoz za celu ekipu!

22.06.2012. Novi Sad Borisov atelje (HNS stage), Petrovaradinska tvđava
23.06.2012 Palić Auto Kamp
29.06.2012. Zrenjanin Letnji bioskop "Garden"
30.06.2012. Beograd TBA
06.07.2012. Pančevo Gradska plaža na Tamišu
07.07.2012. Niš Letnja pozornica, Niška tvrđava
 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Etno selo Babina Reka
Etno selo Babina Reka se nalazi u lazarevačkoj opštini u sklopu sela Trbušnica......
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Vetrenjača

Restoran domaće kuhinje „Vetrenjača“ se nalazi na samoj obali reke Tamiš, na keju preko puta stare železnicke stanice...

Splav RIVER - 17.06.12.

Bili smo na legendarnoj nedeljnoj žurci R'N'B Dj PLAYA na splavu Riiiiiiveeeeerrrrrr!!!...

Pretprodaja karata za Summer3p

Počela je pretprodaja karata za ovogodišnji, osmi po redu, festival elektronske muzike Summer3p koji se održava od 22. do ...