Početna » Muzika » Muzičke vesti »

Postanite Guitar hero

 
Postanite Guitar hero
Muzičke vesti | dodato 26.04.2012.
Detalji

Šezdesetčetvoro prijavljenih će učestvovati u našem specijalnom Guitar Hero Metallica koncertu koji će se odigrati u subotu, 5. maja, u DELFI knjižari u Studentskom Kulturnom Centru.

 
 

Universal Music Serbia, 24 sata, Arena Beograd, Delfi knižare i ExtremeCC, vas pozivaju da se prijavite na Guitar Hero Metallica takmičenje i dobijete priliku da upoznate Metallicu!

Od poklona izdvajamo: Meet & Greet sa bendom na ušću, igricu Guitar Hero Metallica, Metallica CD Boxset, Knjige i još mnogo mnogo toga...
U susretu najvećem muzičkom događaju ove godine, pozivamo vas da posetite www.24sata.rs i da se prijavite za Guitar Hero Metallica takmičenje kako bi osvojili neverovatne Metallica poklone.

Šezdesetčetvoro prijavljenih će učestvovati u našem specijalnom Guitar Hero Metallica koncertu koji će se odigrati u subotu, 5. maja, u DELFI knjižari u Studentskom Kulturnom Centru. Oni koji budu najbolje savladali zadate pesme Metallice očekuju i vredni pokloni.

Prijavi se i postani pravi gitarski heroj na jedan dan i očekuju te super pokloni koje su pripremili Universal Music Serbia, 24 sata, Arena Beograd, Delfi knižare i ExtremeCC.

Od poklona izdvajamo: Meet & Greet sa bendom na ušću, igricu Guitar Hero Metallica, Metallica CD Boxset, Knjige i još mnogo mnogo toga...

Prijave su otvorene do četvrtka 03. maja u podne - zato požurite i prijavite se na www.24sata.rs!

U Delfi knjižarama pored celokupnog muzičkog kataloga Metallice i karata za koncert u Beogradskoj Areni možete naći i Guiter Hero Metallica Igricu, biografiju benda na srpskom i knjige o bendu na engleskom jeziku. Takođe posetioci Delfi Knjižare će moći i da se prijave za takmičenje na licu mesta.

Guitar Hero, video igra koja simulira sviranje gitare je postala planetarni fenomen i po mnogima predstavlja jednu od najzaraznijih i najzabavnijih igara svih vremena. Guitar Hero Metallica pruža igračima mogućnost da odsviraju 49 vrhunskih pesama, od kojih je 28 iz opusa ovog benda, a ostalih 21 su izbor pesama drugih bendova koje su omiljene, ili su bile najinspirativnije članovima Metallice tokom njihove karijere.

METALLICA se vraća u Srbiju i izvešće ceo “Black album”. Enter Sandman, Sad but True, The Unforgiven, Wherever I May Roam, Nothing else matters odjekivaće na Ušću 8. maja. Bend će takođe svirati i pesme sa ostalih albuma.
“Black album” bio je na prvim mestima top lista u više od 25 zemalja i prodat je u više od 25 miliona kopija širom sveta. Objavljen je 1991. bez naslova a naziv “Black album” krunisala mu je javnost zbog crnih korica.

U prodaji su ostale još jedino ulaznice za parter po ceni od 3300 dinara. 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Osama - Kasaba u Njujorku
Živopisna i ekspresivna priča o odrastanju, prijateljstvu, ljubavi i ratu u formi romana......
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

SADE - Impozantan glas ali i produkcija

Najinteresantniji vokal današnjice na koji čekamo više od dvadeset godina, SADE, u okviru svoje svetske turneje, održaće...

Gala zatvaranje - B. Berezovski

Jedan od najboljih pijanista današnjice, Boris Berezovski nastupiće na gala zatvaranju ovogodišnjeg 43. BEMUS-a koje će s...

Tvojih pet minuta - slot prvenstvo

Otvoreno slot prvenstvo Beograda "Tvojih pet minuta" održano je u petak, 17.12.2010 godine u 21h....