Početna » Muzika » Muzičke vesti »

Exit se bratimi sa Bestivalom

 
Detalji

Festivali pobratimi razmeniće ne samo izvođače, već i publiku! Desetoro srećnih posetilaca svakog festivala dobiće po ulaznicu za bratski festival, dok će najsrećniji među njima osvojiti ne samo ulaznicu, već i put i smeštaj na bratskom festivalu za dve osobe!

 
 

EXIT s velikim ponosom najavljuje da će, prvi put ove godine, učestvovati u inicijativi „Bratski festivali“ (Twin Festivals).

U duhu stare dobre tradicije razmene izvođača sa drugim festivalima, koju Exit neguje već nekoliko godina, Exit i Bestival će ovog leta razmeniti izvođače koji će gostovati na bratskom festivalu!
Ova inicijativa nastala je iz ideje već razvijenog koncepta bratskih gradova sa ciljem da unapredi kulturnu saradnju i razmenu između najvažnijih britanskih nezavisnih festivala i njihovih inostranih partnera. Bratimljenje Exit festivala i Bestivala doneće ovog leta brojne poklone, kako posetiocima, tako i izvođačima iz Srbije i Velike Britanije.

U duhu stare dobre tradicije razmene izvođača sa drugim festivalima, koju Exit neguje već nekoliko godina, Exit i Bestival će ovog leta razmeniti izvođače koji će gostovati na bratskom festivalu! Bestival je među srpskim izvođačima izabrao didžej duet, The Good Guys, dok Exit u julu sa festivala pobratima dovodi The Playground Syndicate. Oba ova sastava blogovaće o svom iskustvu sa razmene bendova.

Festivali pobratimi razmeniće ne samo izvođače, već i publiku! Desetoro srećnih posetilaca svakog festivala dobiće po ulaznicu za bratski festival, dok će najsrećniji među njima osvojiti ne samo ulaznicu, već i put i smeštaj na bratskom festivalu za dve osobe! Da, dobro ste pročitali, posetioci Exit festivala moći će da učestvuju u nagradnoj igri za ulaznice za Bestival, a jednom posetiocu Exita obezbedićemo ulaznice, smeštaj i put za dvoje na Bestival u Velikoj Britaniji! Više detalja o nagradnoj igri biće objavljeno ubrzo na sajtovima Bestivala i Exit festivala.Pogledaj i:

exit

,

bestival

,

muzicka vest

 
 
 
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Exit predstavlja album Overdrive-a

Novi album benda Overdrive pod nazivom "Explode" biće objavljen na sajtu Exitmusic.tv, u ponedeljak 15. marta. ...

Pina 3D i Sram od danas u bioskopima

Dva ostvarenja koja su privukla najveću pažnju na proteklom Festivalu autorskog filma, “Pina” Vima Vendersa i “Sram...

Uzbudljiv početak Exita

Prvo veče jedanaestog Exit festivala obeležila je sjajna atmosfera i uzbudljivi nastupi na svim festivalskim binama. ...