Početna » Muzika » Muzičke vesti »

Guns N Roses potvrđeni za Exit

 
Detalji

U aprilu 2012. Guns N’ Roses biće primljeni u Rokenrol hol slavnih, ispisujući tako najznačajnije stranice svetske rok baštine.

 
 

Svetski poznati kalifornijski odmetnici, bend koji je tokom čitave svoje karijere živeo krilaticu „seks, droga i rokenrol“ i otpadnički heroji prethodnih nekoliko generacija, Guns N’ Roses, nastupiće ovog leta na glavnoj bini Exit festivala.

Otpadnički heroji prethodnih nekoliko generacija, Guns N’ Roses, nastupiće ovog leta na glavnoj bini Exit festivala.
Od svog debi albuma, Appetite For Destruction iz 1987, sve do poslednjeg, Chinese Democracy, iz 2008. godine, Gansi su bili misionari rokerskog shvatanja slobode, koje predvodi enfant terrible i ikona rokenrol kulture, Axl Rose.

Guns N’ Roses su svetsku popularnost stekli osamdesetih i početkom devedesetih godina svojom muzikom koja je mešavina hard roka, bluz roka, hevi metala i glem metala, ali i spektakularnim koncertima, skandalima i tučama. Malo ko nije odrastao uz rok himne poput Sweet Child Of Mine, November Rain, Paradise City, Knockin’ on Heaven’s Door, Don’t Cry ili Welcome to The Jungle.

U aprilu 2012. Guns N’ Roses biće primljeni u Rokenrol hol slavnih, ispisujući tako najznačajnije stranice svetske rok baštine.

Guns N’ Roses su u intervjuu za NME u januaru ove godine najavili da im je sedmi po redu studijski album prioritet, kao i da imaju tonu novog materijala, tako da na Exitu možemo očekivati premijerno izvođenje novih hitova. Svi prethodni albumi Gansa prodati se u više miliona primeraka, dostižući platinaste tiraže i sjajne uspehe na top listama širom sveta. 
 
 
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

StandUpFest

Dajemo na znanje da se na jesen "kuva" još nešto osim novih cena i svetskih kriza - održava se prvi festival stand up kome...

Klupska eksplozija

Vidimo se na Urban Bug i Radio AS FM stejdžu!...

Festival nauke 2010

Prvi Festival nauke je održan decembra 2007. godine u zgradi Geozavoda, pod pokroviteljstvom Sekretarijata za obrazovanje Sk...