Početna » Muzika » Muzičke vesti »

Pesme Guns N Roses na internetu

 
Detalji

 
 

Devet pesama sa albuma "Chinese Democracy" se juče, 19. juna, našlo se na raznim internet sajtovima sa opisom da se radi o kompletnim i završenim pesmama.

Od 9 pesama šest je već u različitim formama, oblicima, i dužini trajanja ranije kružilo internetom dok su tri pesme potpuno nove.
Devet novih pesama sa dugo očekivnog novog albuma Guns N Roses procurelo je na internet. Devet pesama sa albuma "Chinese Democracy" se juče, 19. juna, našlo se na raznim internet sajtovima sa opisom da se radi o kompletnim i završenim pesmama.

Od 9 pesama šest je već u različitim formama, oblicima, i dužini trajanja ranije kružilo internetom dok su tri pesme potpuno nove. Axl Rose, jedini preostali originalni član Guns N Roses, album "Chinese Democracy" stvara od 1994. godine. Ovaj album smatra se najskupljim u istoriji popularne kulture jer je njegovo stvaranje koštalo preko 15 miliona dolara.

Izdavanje albuma je više puta najavljivano a zatim odlagano. Poslednji put album je najavljen za februar. U martu ove godine američka kompanija koja stoji iza bezalkoholnog soka Dr Pepper rekla je da će ''svima u Americi'' dati besplatne konzerve ovog napitka ukoliko album "Chinese Democracy" sastava Guns N' Roses bude objavljen do kraja ove kalendarske godine. (Kontra) 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Sviraj to ponovo Sem
U Beogradskom dramskom pozorištu, predstava „Sviraj to ponovo Sem“ - urnebesna komedija o Alenu Feliksu, neurotičnom filmskom kritičaru koji posle traumatičnog razvoda pokušava da izlazi sa drugim ženama. ...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Publika kreira repertoar za koncert

Repertoar Mileta Kitića na koncertu u Beogradskoj areni 7. maja biće obogaćen numerama koje bira publika! Svi obožavaoci ...

U2 deseti put najprodavaniji u Britaniji

Sastav U2 debitovao je na prvom mestu britanske liste sa dvanaestim studijskim albumom "No Line On The Horizon"....

"Free Cinema" u Domu Omladine

Od petka, 27. juna do subote 29. juna u Domu Omladine Beograda biće održana manifestacija pod nazivom "Free Cinema"...