Početna » Muzika » Muzičke vesti »

NS Koncert godine 2011!

 
Detalji

Svi zainteresovani za nastup kao i oni koji imaju predloge, linkove sa muzikom i promo materijalima ponuđenih sastava mogu dostaviti na email adresu > bezprekida@koncertgodine.com

 
 

Pored 11 već potvrđenih grupa, učesnika ovogodišnjeg NS Koncerta godine, u subotu 10. decembra imaćemo priliku da vidimo i nove bendove čije vreme tek dolazi!

Ovakav pristup i koncept je potpuno nov i prvi put ikad kod nas će se predstaviti na NS Koncertu godine 2011.
Pozivamo da se jave svi koji imaju predloge za učesnike, kao i sve grupe zainteresovane za pojavljivanje na drugoj, premijernoj Bez prekida bini kultne rock manifestacije Koncert godine!

Koncepcija NS Koncerta godine je oduvek bila bazirana na predstavljanju najboljih bendova na velikoj bini u Velikoj dvorani Spensa, a ove godine po prvi put ikad, biće postavljena još jedna, Bez prekida bina na kojoj će se tokom popodneva, večeri i noći u vremenu promene izvođača na glavnoj sceni, kratkim nastupima predstaviti najbolji od svih koji se prijave na sajtu ili facebook stranici Koncerta godine.

Aktiviranje nove koncertne bine praktično znači da će posetioci Koncerta godine nastupe moći da prate neprekidno, u kontinuitetu, jer će se grupe naizmenično menjati na jednoj a zatim na drugoj pozornici i tako tokom svog vremena trajanja od 17 do 02 sata posle ponoći, tj. čitavih 9 sati!

Ovakav pristup i koncept je potpuno nov i prvi put ikad kod nas će se predstaviti na NS Koncertu godine 2011.

NS Koncert godine, koji je tokom 90-ih godina prošlog veka bio temelj domaće scene i najbolji oslonac za predstavljanje bendova, sa ovom novom binom, svakako još više dobija na značaju i afirmaciji nadolazećih snaga i dalje se etablira kao jedini događaj koji celokupnim kapacitetom drži rock muziku čvrsto i uspravno.

Svi zainteresovani za nastup kao i oni koji imaju predloge, linkove sa muzikom i promo materijalima ponuđenih sastava mogu dostaviti na email adresu > bezprekida@koncertgodine.com, na Facebook ili web stranici Koncerta godine www.koncertgodine.com do petka 25.novembra, a neposredno nakon toga biće objavljen i kompletiran spisak bendova - učesnika na novoj Bez prekida bini ovogodišnjeg NS Koncerta godine. 
 
 
Za Vašu pažnju
 
ARZAMAS
„Arzamas je roman o sreći i smrti koje se sudaraju kroz svakodnevni život majke koja odlazi i ćerke koja ostaje...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Počinje nova „Deltina" epoha!

„Delta holding" je juče proslavio 20. rođendan!...

Glenn Miller orchestra u Beogradu

U prepunoj dvorani Sava centra sinoć je nastupio svetski poznati orkestar Glena Milera, pod dirigentskom palicom čuvenog Vi...

Cruise

Krstarenje velikim brodovima (Cruise), po svetskim morima i okeanima moze da bude veoma interesantno, prozeto brojnim avantur...