Početna » Muzika » Muzičke vesti »

Odložen koncert Novih fosila

 
Odložen koncert Novih fosila
ARHIVA
Muzičke vesti | dodato 16.11.2011.
Detalji

VAŽNO! KARTE KUPLJENE ZA 17. NOVEMBAR VAŽIĆE I 29. NOVEMBRA

 
 

Zbog iznenadne bolesti gitariste Vladimira Kočiša-Zeca, koncert Novih fosila umesto 17. novembra biće održan u utorak 29. novembra u Sava centru u Beogradu.

Osobno se osjećam zaista pretužno i vjerujem da je Zecu još teže. Grupa Novi fosili vas moli da imate razmjevanje i da dođete 29. novembra na koncert, jer ćemo dati, ne sve od sebe, nego i puno više", poručuje Doležal.
Pevačica Sanja Doležal u ime grupe zamolila je brojne fanove u Beogradu i Srbiji za razumevanje zbog odlaganja koncerta, i pozvala ih da se umesto 17. novembar druže sa Novim fosilima u Sava centru 29. novembra.

Prema njenim rečima, "Zec je juče naveče kolabirao pod visokom temperaturom, a nakon pregleda kod liječnika i jutrošnjih pretraga u bolnici, ustanovljeno je da ima teški oblik viroze i rota virusa, te mu je doktorica zabranila putovanja i nastupe, i odredila slijedećih sedam dana mirovanje".

"Osobno se osjećam zaista pretužno i vjerujem da je Zecu još teže. Grupa Novi fosili vas moli da imate razmjevanje i da dođete 29. novembra na koncert, jer ćemo dati, ne sve od sebe, nego i puno više", poručuje Doležal.

VAŽNO! KARTE KUPLJENE ZA 17. NOVEMBAR VAŽIĆE I 29. NOVEMBRA. Ukoliko neko želi da vrati već kupljenu ulaznicu to može uraditi na mestu kupovine. 
 
 
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Novosadski jazz festival

Medju ucesnicima 12. Novosadskog dzez festivala najavljeni su i East Affair i Eldad Tarmu Jazyz Ensemble, koji ce takodje nas...

Volkov prvi posle Ronalda i Nadala

Fudbaler Partizana, Vladimir Volkov, prvi je igrač u Srbiji koji je imao priliku da oseti eksplozivnu brzinu i udobnost koj...

Dvomilioniti posetilac Exit festivala

Tokom prethodnih 11 godina kroz kapije Exit festivala prošlo je 1 890 000 ljudi, a ove godine dočekujemo dvomilionitog pose...