Početna » Muzika » Muzičke vesti »

Adeleu emisiji MTV Unplugged

 
Detalji

Premijera: petak, 16. septembar, u 19:00
Reprize: subota, 17. septembar u 20:40 i nedelja, 18. septembar u 17:00

 
 

Legendarna emisija MTV Unplugged vraća se u punom sjaju na male ekrane sa fantastičnom Adele, mladom britanskom pevačicom čije neverovatne glasovne mogućnosti nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, a u petak, 16. septembra u 19:00 se uverite zašto!

Gledaoce MTV-ja u petak čeka uživanje za pamćenje, budući da će svoje hitove, ali i neke obrade, Adele izvesti u nešto drugačijem aranžmanu.
Iako je apsolutno vladala svetskom muzičkom scenom u prethodnoj godini, o čemu svedoče rekordi koje je postavila na obe strane Atlantika, ekskluzivnim gostovanjem u MTV Unplugged-u, napravila je, kako sama kaze, još jedan korak napred u karijeri jer je sa ovim nastupom ostvarila svoje snove.

U izjavi za MTV News, Adele je otkrila da je njen omiljeni MTV Unplugged snimljen u izvođenju pevačice Lauryn Hill, koju autorka hitova poput „Rolling In The Deep“ i „Someone Like you“ veoma ceni.

Gledaoce MTV-ja u petak čeka uživanje za pamćenje, budući da će svoje hitove, ali i neke obrade, Adele izvesti u nešto drugačijem aranžmanu. Izgleda da je intimna atmosfera, odličan vokal i samo malo romantičnog svetla sasvim dovoljno sastojaka za odličan koncert. Oni koji su snimak koncerta već videli, izjavili su da tolike emocije na pozornici do sada nisu videli. Da li su u pravu, proverite u petak u 19:00 samo na MTV kanalu! Ne propustite MTV Unplugged sa Adele!

Premijera: petak, 16. septembar, u 19:00
Reprize: subota, 17. septembar u 20:40 i nedelja, 18. septembar u 17:00Pogledaj i:

Adeleu

,

premijera

,

mtv

,

Unplugged

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
57.Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije
Najznačajniji regionalni i evropski događaj u sferi dizajna, proizvodnje i distribucije nameštaja, drvne industrije i pratećih grana u jugoistočnoj Evropi...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Premijera predstave Oslikano Injem

Predstava "Oslikano injem" autora Miroslava Benke premijerno je izvedena 15. marta u "Madlenianumu", kao koprodukcija te kuć...

Berlinski zid

Zabranjena ljubav tema je još jednog novog projekta – “Berlinski zid” po tekstu Željka Hubača....

Premijera filma Ne kači se sa Zohanom

Holivudska premijera filma "Ne kači se sa Zohanom" održaće se večeras....