Početna » Muzika » Muzičke vesti »

Muzički program festivala Cinema City

 
Detalji

Mesto održavanja: Cinema city festival, Novi Sad
Vreme održavanja: 14 - 21. jun 2008.god.

 
 

U samom srcu grada, pod otvorenim nebom, na dve lokacije, publika će imati priliku da u pauzama filmskih projekcija upozna alternativnu domaću produkciju savremenog muzičkog shvatanja i izraza.

Poseban deo muzičkog programa činiće žurke organizovane u čast zvanica festivala, na kojima će se družiti reditelji, glumci, novinari i brojni filmski stvaraoci, a koje će se održavati na najatraktivnijim lokacijama u Novom Sadu.
Na festivalu Cinema City koji se održava od 14. do 21. juna u Novom Sadu svakodnevno će se održavati brojna muzička dešavanja.

Pod nazivom "Death Match", velika žurka povodom otvaranja festivala Cinema City održaće se u subotu 14. juna u "Jelisavetinom Bastionu" na Petrovaradinskoj tvrđavi. Žurka koja će označiti početak velikog filmskog dešavanja počinje u 22h a nastupiće devet DJ-eva, Vladimir Aćić, Dee Face i Disney D (Happynovisad), Cell D, Lemon, Double B i M-Tech (Baseline), a kao specijalni gost nastupiće No Fakin DJs (UK), promoter "Garden festivala" koji se održava u Zadru u Hrvatskoj. U ulici Laze Telečkog iste večeri nastupiće Flip i MKDSL.

Atraktivna ulica Laze Telečkog i bašta pivnice Gusan biće centralne tačke muzičkih dešavanja u "gradu bioskopa". U pauzama filmskih projekcija, ali i do duboko u noć, posetioci će biti u prilici da se zabave i predahnu uz originalan muzički program sačinjen je od nastupa uživo poznatih muzičara, ali i od promocija kvalitetnog novog zvuka manje afirmisanih bendova.

U Gusanu će od 19. do 21. juna nastupati domaći bendovi, a program će trajati od 22 do 2 časa posle ponoći. U četvrtak 19. juna u Gusanu će nastupiti bendovi "Sila", "Lira Vega", "Nahty", u petak 20. juna "E-Play", "Repetitor", "Petrol" i "BAMbU", dok će dan zatvaranja, u nedelju 21. juna nastupiti "Veliki Prezir", "Till", "Memlah" i "Dublle".

Poslednjeg vikenda festivala u ulici Laze Telečkog svake večeri od 20 do 2 časa nakon ponoći nastupaće brojni DJ-evi, Prema i Munja, Ahmaad, Frx Dovlaman i Necone i Nikolor.

Poseban deo muzičkog programa činiće žurke organizovane u čast zvanica festivala, na kojima će se družiti reditelji, glumci, novinari i brojni filmski stvaraoci, a koje će se održavati na najatraktivnijim lokacijama u Novom Sadu. 
 
 
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Festival srpskog filma fantastike

Novo izdanje Festivala srpskog filma fantastike (FSFF), najstarije žanrovske filmske svetkovine u Srbiji, biće održano od ...

Pobedniku Nektar festa MTV snima spot

Pobednik ovogodišnjeg Nektar Demo festivala će, pored albuma i izdanja za šest zemalja regiona, dobiti i video spot za jed...

The Killers i Elton John objavljuju singl

Sastav The Killers i Elton John su udružili snage kako bi snimili Božićni singl pod nazivom "Joseph, Better You Than Me"....