Početna » Muzika » Muzičke vesti »

Muzički program festivala Cinema City

 
Detalji

Mesto održavanja: Cinema city festival, Novi Sad
Vreme održavanja: 14 - 21. jun 2008.god.

 
 

U samom srcu grada, pod otvorenim nebom, na dve lokacije, publika će imati priliku da u pauzama filmskih projekcija upozna alternativnu domaću produkciju savremenog muzičkog shvatanja i izraza.

Poseban deo muzičkog programa činiće žurke organizovane u čast zvanica festivala, na kojima će se družiti reditelji, glumci, novinari i brojni filmski stvaraoci, a koje će se održavati na najatraktivnijim lokacijama u Novom Sadu.
Na festivalu Cinema City koji se održava od 14. do 21. juna u Novom Sadu svakodnevno će se održavati brojna muzička dešavanja.

Pod nazivom "Death Match", velika žurka povodom otvaranja festivala Cinema City održaće se u subotu 14. juna u "Jelisavetinom Bastionu" na Petrovaradinskoj tvrđavi. Žurka koja će označiti početak velikog filmskog dešavanja počinje u 22h a nastupiće devet DJ-eva, Vladimir Aćić, Dee Face i Disney D (Happynovisad), Cell D, Lemon, Double B i M-Tech (Baseline), a kao specijalni gost nastupiće No Fakin DJs (UK), promoter "Garden festivala" koji se održava u Zadru u Hrvatskoj. U ulici Laze Telečkog iste večeri nastupiće Flip i MKDSL.

Atraktivna ulica Laze Telečkog i bašta pivnice Gusan biće centralne tačke muzičkih dešavanja u "gradu bioskopa". U pauzama filmskih projekcija, ali i do duboko u noć, posetioci će biti u prilici da se zabave i predahnu uz originalan muzički program sačinjen je od nastupa uživo poznatih muzičara, ali i od promocija kvalitetnog novog zvuka manje afirmisanih bendova.

U Gusanu će od 19. do 21. juna nastupati domaći bendovi, a program će trajati od 22 do 2 časa posle ponoći. U četvrtak 19. juna u Gusanu će nastupiti bendovi "Sila", "Lira Vega", "Nahty", u petak 20. juna "E-Play", "Repetitor", "Petrol" i "BAMbU", dok će dan zatvaranja, u nedelju 21. juna nastupiti "Veliki Prezir", "Till", "Memlah" i "Dublle".

Poslednjeg vikenda festivala u ulici Laze Telečkog svake večeri od 20 do 2 časa nakon ponoći nastupaće brojni DJ-evi, Prema i Munja, Ahmaad, Frx Dovlaman i Necone i Nikolor.

Poseban deo muzičkog programa činiće žurke organizovane u čast zvanica festivala, na kojima će se družiti reditelji, glumci, novinari i brojni filmski stvaraoci, a koje će se održavati na najatraktivnijim lokacijama u Novom Sadu. 
 
 
Za Vašu pažnju
 
57.Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije
Najznačajniji regionalni i evropski događaj u sferi dizajna, proizvodnje i distribucije nameštaja, drvne industrije i pratećih grana u jugoistočnoj Evropi...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

"Stefanovski" predgrupa "Simple Minds"

Čuveni muzičar, Vlatko Stefanovski, nastupiće sa svojim triom neposredno pre nastupa benda Simple Minds, 11. novembra u Be...

StandUpFest

Dajemo na znanje da se na jesen "kuva" još nešto osim novih cena i svetskih kriza - održava se prvi festival stand up kome...

Duran Duran žele da urade pesmu

Klavijaturista sastava Duran Duran, Nick Rhodes, otkrio je da bi bend želeo da snimi još jednu pesmu koja bi poslužila kao...