Početna » Muzika » Muzičke vesti »

Tuborg Green zagrevanje pred Exit

 
Detalji

Mesto održavanja: Beograd, Novi Sad, Subotica i Niš
Vreme održavanja: 6. jun - 5. jul 2008. god.
Ulaz slobodan

 
 

Tokom pet Tuborg žurki, u periodu od 06. juna do 05. jula, nastupe će imati poznati svetski DJ-evi. "Karavan" promotivnih žurki proći će kroz Beograd, Novi Sad, Suboticu i Niš, a žurke se organizuju kao "zagrevanje" pred predstojeći EXIT fest

Žurke su promotivnog karaktera, što znači da su ulaznice besplatne, ali obavezne i deliće se putem različitih medija, kao i od strane promo timova po kafićima i klubovima.
Tuborg Green poziva sve ljubitelje dobrog klubskog zvuka da prisustvuju žurkama koje će biti organizovane u junu i julu mesecu.

Žurke su promotivnog karaktera, što znači da su ulaznice besplatne, ali obavezne i deliće se putem različitih medija, kao i od strane promo timova po kafićima i klubovima.

Druga u nizu promotivnih žurki zakazana je za 14. jun. Žurka će biti održana na Niškoj Tvrđavi na letnjoj pozornici, a Tuborg Green predstaviće tri inostrana DJ-a - Eddie Amador, Alex Gold i Murray McKee.

U skladu sa korporativnom politikom društvene odgovornosti koju zastupa, kompanija Carlsberg Srbija i Tuborg Green, u saradnji sa EXIT festivalom, tradicionalno organizuju kampanju "Piti ili biti" tokom dva atraktivna letnja festivala: Tuborg Green Festa i EXIT-a. Za ljubitelje Tuborga organizovan je prevoz autobusima iz najvećih gradova Srbije i regiona kako bi mogli da u potpunosti uživaju u najznačajnijim muzičkim događajima ovog leta i pivu vrhunskog kvaliteta. Cilj ove akcije, koja se realizuje četvrtu godinu za redom, je da se mladima omogući bezbedan prevoz i na taj način doprinese smanjenju rizika koji nastaje tokom vožnje pod dejstvom alkohola. (Kontra) 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Crna kutija
Koliko poznajemo one najbliže sa kojima i pored kojih živimo? Šta je istina, a šta tajna?...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

,,Katapult XV’’ u Delta Cityju

Najveći regionalni festival modnog asesoara ...

Centrala > Muzej: Oblik Održivosti

Energija je jedan od faktora koji definisu kvalitet urbanog zivota i zivotne sredine gradova. ...

Fotografije Frazijeovih

Izložba fotografija bračnog para Jeliz Onat Frazije i Gijoma Frazijea, Turkinje i Francuza....