Početna » Muzika » Muzičke vesti »

Indi rok na glavnoj bini: Editors

 
Detalji

Budite spremni da vas opčini duboki glas, moćni bubanj i sint, da skačete uz „Papillon“ i padate u trans na „You Don’t Know Love“.

 
 

Ako ste poštovalac britanske savremene alternative, činjenica da je bend Editors potvrdio nastup 8. jula na glavnoj bini Exit festivala će vas oduvati!

Njihov spoj emotivnog i mračnjačkog indi roka sa sintisajzerima i upotrebom novih tehnologija, pogađa žicu mnogih muzičkih fanova, koji su tražili alternativu razigranim pop hitovima.
Ako to još niste postali, budite sigurni da je to bend koji će presudno delovati da postanete ljubitelj indi roka. Inovativni pristup ovom žanru, koji njegovom oprobanom kvalitetu dodaje energiju novih pravaca, kao i moć kojom zrače Editorsi, menjaju odrednice i nameću nova pravila. Ako ste ipak fan „elektronskijeg“ zvuka, obradovaće vas činjenica da će set Dance Arene deliti DJ zvezde angažovane oko projeka Rebel Rave: Damian Lazarus, Jamie Jones i Seth Troxler.

Sa dva platinasta albuma, preko milion prodatih ploča i izuzetno vernom publikom, Editors su miljenici festivala, u šta će se Srbija uveriti ove godine na Exitovoj glavnoj bini. Njihov spoj emotivnog i mračnjačkog indi roka sa sintisajzerima i upotrebom novih tehnologija, pogađa žicu mnogih muzičkih fanova, koji su tražili alternativu razigranim pop hitovima. Sa pevačom Tomom, koji smenjuje gitaru i klavir kao svoj glavni instrument, na drugi dan Exita doživite eksplozivan nastup, koji ovi muzički znalci garantuju. Budite spremni da vas opčini duboki glas, moćni bubanj i sint, da skačete uz „Papillon“ i padate u trans na „You Don’t Know Love“.

Pored Editorsa, posetioci Exita će na Mejn stejdžu slušati i muzičke autoritete poput Arcade Fire, Pulp, Jamiroquai, Portishead, Grinderman, M.I.A, Bad Religion, Santigold, House of Pain, Magnetic Man i mnoge druge. Fino društvo, nema šta!

Poslednje večeri na Dance Areni ćete imati retku i izuzetnu priliku da čujete i vidite Rebel Rave, back to back set koji čine tri dobro poznata imena: Damian Lazarus, Jamie Jones i Seth Troxler, okupljenih oko matične izdavačke kuće, „Crosstown Rebels“, posvećene promociji isključivo underground elektronske dens muzike. 
 
 
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Prodaja jednodnevnih ulaznica za Exit

Počinje pretprodaja jednodnevnih ulaznica za Exit festival koji će se održati od 12. do 15. jula 2012. godine na Petrovara...

Warrior’s Dance Festival 2012

Čuvena britanska grupa The Prodigy i AAA Production ekskluzivno i sa ponosom predstavljaju „Warrior’s Dance Festival...

Exit 08 predstavlja Explosive stage

Poklonicima tvrdog gitarskog zvuka ovogodišnje izdanje Explosive bine na Exit festivalu donosi puno žestoke svirke domaćih...