Početna » Muzika » Muzičke vesti »

Shakira - jedinstveni plesni konkurs

 
Detalji

Najbolji i najsrećniji će se pojaviti i u emisiji "Ami Gi Show" u nedelju, 8. maja.

 
 

Pre svog prvog nastupa u Beogradu, Šakira je svim fanovima u Srbiji poslala pozdrav da sa nestrpljenjem očekuje koncert 9. maja.

Pored životne šanse, pobednici će osvojiti i po dve ulaznice za koncert i ekskluzivan poklon od Šakire!
Šakirinu izjavu možete preuzeti preko sledećeg linka:
https://n-m-g.box.net/shared/vo3zfqe7ck

Ako imate problema sa puštanjem fajla, Quick time player i VLC player ga puštaju bez problema.

I to nije sve što će Šakira pružiti fanovima! Najsrećniji će i zaigrati sa njom na bini Beogradske arene. Naime, RTV Pink i Šakira vam nude jedinstvenu priliku u životu, da plešete sa Šakirom na jedan njen hit. Sve što je potrebno je da se prijavite preko sajta www.arenabeograd.com do srede, 4. maja, gde ćete dobiti više informacija.

Najbolji i najsrećniji će se pojaviti i u emisiji "Ami Gi Show" u nedelju, 8. maja.

Pored životne šanse, pobednici će osvojiti i po dve ulaznice za koncert i ekskluzivan poklon od Šakire!

Nakon uspešno rasprodate evropske turneje prošle godine, jedna od najuzbudljivijih i najuspješnijih svetskih izvođača, SHAKIRA, najavljuje spektakularan koncert u Beogradu 09. maja. U sklopu svoje 'The Sun Comes Out' turneje održaće koncert u Beogradskoj areni i ispuniti snove svih obožavaoca ove latino dive.

Ovogodišnja turneja, na kojoj promoviše svoj novi album, a na kojem se nalazi i najzaraznija pesma prošlog leta, 'Waka Waka', nastavlja da pomera granice koncertnog iskustva, donoseći fanovima spektakularno iskustvo. Njen dvosatni nastup je mešavina muzike za ples, divnih balada i snažnog rocka dok su njeni su koncerti najbolji dokaz zašto je upravo ona jedna od pravi muzičkih zvezda.

Ova atraktivna, kolumbijska zvezda po prvi put će nastupiti u našoj zemlji.

Karte su u regularnoj prodaji po ceni od: 3500, 3900, 4000, 4500, 5000, 5500 RSD na sledećim prodajnim mestima: Beogradska arena, Kulturni centar Beograda, Eventim, "Ušće" Shopping centar, knjižara Delfi (SKC), Dom sindikata, Gigstix. Internet prodaja na: www.arenabeograd.com, www.tickets,rs, www.eventim.rs. 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Sveti Trifun 2020.
Manifestacija "Sveti Trifun 2020", uz podršku Udruženja vinara Beograda......
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Koncert grupe Synthesis

Makedonska etno grupa Synthesis osnovana je 1995.godine sa ciljem da istraži i od zaborava sačuva vredno muzičko blago Mak...

Xavier Morel - DJ Set od 5 sati!!!

Zime 1976, XAVIER je na zimskom sajmu osvojio KRAFTWERK/Radio Activity Single ploču. Od tada počinje njegova velika zaljubl...

Ciklus filmova Gorana Paskaljevića

Ciklus filmova Gorana Paskaljevića počeće u petak, 06.12.2013. u 20,30 sati u Art bioskopu "Museum". ...