Početna » Muzika » Muzičke vesti »

Popust na kupovinu ulaznica uz Visa

 
Detalji

 
 

Partnerstvo pruža pet odsto popusta na svaku ulaznicu plaćenu Visa karticom i to za sve događaje u Areni, uključujući i karte za koncert Hulija Iglesijasa koji će biti održan 9. juna, a čiji je sponzor Visa.

Imajući u vidu činjenicu da korisnici Visa kartica cene prave vrednosti, popust za koncert Hulia Iglesijasa nije jedino prijatno iznenađenje koje Visa priprema.
Potpisivanjem ekskluzivnog ugovora između kompanije Visa International i Arene Beograd koji će omogućene su posebne pogodnosti pri kupovini ulaznica za programe u Beogradskoj areni.

Takođe, biće postavljen specijalni prilaz na blagajni Arene "Visa lane" koji će korisnicima Visa kartica omogućiti da izbegnu duge redove što će još jednom potvrditi da je kupovina Visa karticama najpogodniji i najsigurniji način plaćanja.

Imajući u vidu činjenicu da korisnici Visa kartica cene prave vrednosti, popust za koncert Hulia Iglesijasa nije jedino prijatno iznenađenje koje Visa priprema. Uz svaku ulaznicu za ovaj koncet kupljenu Visa karticom, Visa je pripremila kupone koji će moći da se zamene za besplatno piće (pivo, sok, mineralnu vodu), čokoladicu ili poster koji će ih podsećati na najromantičnije trenutke sa samog koncerta.

"Čast mi je da objavim da je Visa ekskluzivni partner Beogradske Arene i da na taj način pokazuje posvećenost kompanije Visa srpskom tržištu. Zahvaljujući partnerstvu sa Arenom, korisnici Visa kartica u Srbiji od sada imaju na raspolaganju nove prednosti prilikom plaćanja Visa karticama, što će samo dodatno pojačati uživanje u fantastičnim događajima koji se organizuju na jednom od najboljih mesta u državi", rekao je Vladimir Đorđević, Country Manager za Visa CEMEA u Srbiji. 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Put pod noge - 42. Međunarodni beogradski sajam turizma
Pod sloganom „Put pod noge“ od 20. do 23. februara 2020. godine u halama Beogradskog sajma...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Boy George-u zabranjen ulazak u SAD

Boy George će možda morati da odloži planiranu letnju američku turneju pošto su mu američke vlasti odbile zahtev za izd...

Karte za film ''M. Jackson's This is it''

U nedelju 27. septembra u celom svetu počinje prodaja karata za film o nedavno preminulom kralju popa Majklu Džeksonu. Isto...

Alicia Keys

Ališa Kiz (Alicia Keys), devetostruka dobitnica nagrade Gremi, održaće koncert 11. oktobra u Beogradskoj areni, koja je i ...