Početna » Muzika » Muzičke vesti »

Jelena Jovanović - intervju

 
Detalji

Pesmu (Jelene Jovanović - Misterija) možete slušati na KudaCOM.fm radiju (domaći streaming) svakog dana u tridesetom minutu.

 
Jelena Jovanović - Misterija (intervju)Jelena Jovanović - Misterija (intervju)Jelena Jovanović - Misterija (intervju)Jelena Jovanović - Misterija (intervju)Jelena Jovanović - Misterija (intervju)Jelena Jovanović - Misterija (intervju)Jelena Jovanović - Misterija (intervju)Jelena Jovanović - Misterija (intervju)Jelena Jovanović - Misterija (intervju)Jelena Jovanović - Misterija (intervju)
 

Poznato je da si za svoju prvu pesmu “Misterija” uradila muziku I tekst upravo ti. Predstavila si je publici u barazu za Zvezde Granda.

Poznato je da si za svoju prvu pesmu “Misterija” uradila muziku I tekst upravo ti.
1. Poznato je da si za svoju prvu pesmu “Misterija” uradila muziku I tekst upravo ti. Predstavila si je publici u barazu za Zvezde Granda, posle kojeg su se nizale pohvale na racun pesme. Kazi nam jos nesto o “Misteriji”.

"Misterija" je nastala dok sam lezala “u mraku sobe” kako I pocinje…
Drago mi je sto su se prvenstveno devojke pronasle u njoj, jer iako je brza, veoma je emotivna I prava zenska… Raduje me sto je postala aktuelna na statusima na Facebook-u, sto se slusa na zurkama, u kolima… A posebno mi je drago sto mi je vec traze na nastupima, iako nemam neki marketing.


2. Da li je autobiografska?

E, pa to je misterija! (smeh)

3. Koliko godina imas, koliko dugo se bavis pevanjem I gde radis?

Imam 20 godina, a pevanjem se bavim dve godine. Nastupala sam najvise po beogradskim klubovima, trenutno sam svakog petka u Letnjem Braun-u, sa mojim kolegom Tocom. Pored toga radim gostovanja po Srbiji, najvise na jugu. Naravno sada je bio period svadbi, tako da slobodno mogu da vam zapevam: “Kuca, pos’o” (smeh)

4. Da li spremas jos neku pesmu?

“Misterija” je prva pesma koju sam napisala, pa mi je bila zelja da I prva bude predstavljena publici.
Posle nje inspiracija je samo nadolazila, tako da sada imam dosta pesmica. Ipak, ne zurim sa drugom pesmom, mada imam jednu baladu, koju mnogo volim I zelja mi je da je cuju moji fanovi, ali otom potom…

5. Koliko imas vremena za privatan zivot I sta ti smeta u ovom poslu?

Za sve sto se voli mora da se ima vremena. Nekad je to nedovoljno, ali to je posao kao I svaki drugi, tako da nemam problem sa tim. Mnogo volim svoj posao I jedino, ali jedino sto mi smeta je nesanica, koja je sve prisutnija, jer se cesto radi do ranih jutarnjih casova, pa od iscrpljenosti ne mogu da zaspim. Medjutim ja sam nocna ptica, tako da mi to i u neku ruku odgovara. (smeh)

6. Poznato je da si privrzena svojim fanovima I da si aktivna na Facebook-u. Tvoja fan stranica trenutno ima preko 19.000 obozavalaca. Kako postizes sve to, da li ti je tesko I sta porucujes svojim fanovima?

Naravno da mi nije tesko, zadovoljstvo mi je da popricam sa njima.
Ne mogu uvek svima da odgovorim, ali se trudim da ih ispostujem I kada im kazem: “Volim vas puno!” zaista tako I mislim, jer se vodim onom: “Voli one koji te vole” . Eto to je ujedno I moja poruka njima!
 
 
 
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Večeras počinje Beer Fest

Od večeras, pa do nedelje Beer Fest slavi deseti rođendan ...

Dis - Patch festival

Kao najistaknutije zvezde muziškog programa ovogodišnjeg festivala, organizatori najavljuju Deadbeat, kanadskog dub-techno ...

Sunset

Uprkos bombama porodica difovaca se sa puno volje, rada, elana i ideja upustila u ugostiteljski biznis. Organizovana su prac...