Početna » Muzika » Muzičke vesti »

GNR - lista pesama

 
GNR - lista pesama
Muzičke vesti | dodato 13.09.2010.
Detalji

Ulaznica u svim kategorijama, još ima u prodaji i mogu se naći po sledećim cenama: 3100, 3450, 4450, 4950 i 5450

 
 
Jelen Live i Arena Beograd vas obaveštavaju da će jedan od najlegendarnijih hard rock bendova, Guns 'N' Roses, svirati u Beogradskoj areni 23. septembra, preko dva i po sata. Aksl i momci iz benda najavili su žestoku svirku u Beogradu sa kojom će opravdati da je vredelo čekati ih skoro dve decenije. Već u 21h počinje zagrevanje u areni nastupom domaćeg benda Night Shift a zatim će bend Danko Jones uvesti Gunse na scenu.

Oprema za koncert Gunsa stiže u 12 šlepera i donosi veliku binu i kompletno ozvučenje. Koncert počinje kratkim instrumentalnim uvodom za kojim sledi naslovni hit sa poslednjeg albuma – Chinese Democracy. Najveći hitovi – Welcome to the jungle, Live and let die, You could be mine i Sweet child o’ mine nalaze se na repertoaru koji će se čuti 23. septembra u Beogradskoj areni, dok će poseban uvod u pesmu Novembar rain dati Aksl svojim solo nastupom na klaviru.


Za Beogradsku arenu je najavljen sledeći repertoar:

1. Chinese Democracy
2. Welcome To The Jungle
3. It's So Easy
4. Mr. Brownstone
5. Sorry
6. Richard Fortus Guitar Solo / James Bond Theme
7. Live And Let Die
8. This I Love
9. Rocket Queen
10. Dizzy Reed Piano Solo
11. Street Of Dreams
12. You Could Be Mine
13. DJ Ashba Guitar Solo
14. Sweet Child O' Mine
15. Instrumental Jam / Another Brick In The Wall Part 2
16. Axl Rose Piano Solo / Goodbye Yellow Brickroad/Someone Saved My Life Tonight
17. November Rain
18. Bumblefoot Guitar Solo / Pink Panter Theme
19. Instrumental Jam
20. Knockin' On Heaven's Door
21. Nightrain
22. Madagascar
23. Instrumental Jam
24. Paradise City


Guns 'N' Roses i dalje drže rekord u dužini turneje i broju posetioca koja je započeta nakon objavljivanja albuma Use your Illusion I i II. Turneja u trajanju od dve i po godine proslavila se i finansijskim uspehom ali i velikim brojem kontroverznih događaja koji su pratili nastupe. Ova turneja i dalje nosi titulu najduže turneje u istoriji rocka.

Da Gunsi nastavljaju istim žarom i posle više godina pauze, govori podatak da je njihova najnovija svetska turneja, u okviru koje će posetiti i Beograd, već na visokoj poziciji Bilbordove liste najposećenijih turneja ove godine.

Bend je zaista živeo slogan 'seks, drugs & rock 'n roll' što su prenosili u svoje pesme i nastupe pa ih je zbog toga magazin Q 2005. godine uvrstio na svoju listu '50 BandsTo See Before You Die'.

Ulaznica u svim kategorijama, još ima u prodaji i mogu se naći po sledećim cenama: 3100, 3450, 4450, 4950 i 5450 na prodajnim mestima: biletarnica Beogradske arene, „Ušće“ Shopping mall, Dom omladine, knjižara Delfi (SKC), Eventim, kao i putem sajtova www.arenabeograd.com i www.tickets.rs . 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Korešpodencija
Korešpodencija - je rađena prema tekstu Borislava Pekića, čiju dramatizaciju je radio Borislav Mihajlović Mihiz, a sve to u režiji Gorčina Stojanovića koji je u Zvezdara teatru prvi put režirao pre 20 godina....
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Buzuki Bend

Provedite veče uz zvuke prave grčke muzike......

Izlozba slika Milice Živadinović

Iako mlada umetnica, Milica Živadinovic je za kratko vreme stekla simpatije pre svega francuske likovne javnosti. Opus ove s...

Izložba: We do - Milan Cvetković

Suočeni smo sa dve mogućnosti: Ili zaokružiti trenutak koji okleva između još nepostojećeg i već doživljenog, poseban...