Početna » Muzika » Muzičke vesti »

Exit ponovo u konkurenciji za SeeMe

 
Detalji

Dodela SeeMe nagrada deo je „South East Europe Music Event“, festivala elektronske muzike i konferencije za organizacije i pojedince koji se bave elektronskom muzikom u Jugoistočnoj Evropi. Ove godine održava se peti put od 16. do 18. septembra u Sofiji.

 
 

Exit je i ove godine nominovan za SeeMe nagradu za najbolji festival u Jugoistočnoj Evropi koju je prethodne tri godine i osvojio.

Exit je nominovan i u kategoriji „Best SEE Promoter“, a za nagrade „Best SEE Techno DJ“i „Best SEE Live Act Band“ nominovani su izvođači sa Exit etikete, Marko Nastić i Overdrive.
Osim toga, Exit je nominovan i u kategoriji „Best SEE Promoter“, a za nagrade „Best SEE Techno DJ“i „Best SEE Live Act Band“ nominovani su izvođači sa Exit etikete, Marko Nastić i Overdrive.

Za sve naše predstavnike i vaše favorite posetioci mogu glasati na sajtu tilllate.com. Glasanje traje do 5. septembra, a nagrade će biti dodeljene 17. septembra u Sofiji.

Pored Exit festivala, Marka Nastića i grupe Overdrive, ove godine među nominovanima iz Srbije su i Radio B92, Ana Stanić, Gramophonedzie, magazin Urban Bug, sajt partyclips.net. Nagrade će biti dodeljene u 27 kategorija koje pokrivaju različite oblasti muzičke scene, uključujući i radio i televizijske stanice, veb sajtove i magazine koje prate muzička dešavanja, ali i klubove i izdavačke kuće.

Dodela SeeMe nagrada deo je „South East Europe Music Event“, festivala elektronske muzike i konferencije za organizacije i pojedince koji se bave elektronskom muzikom u Jugoistočnoj Evropi. Ove godine održava se peti put od 16. do 18. septembra u Sofiji.

Exit foto konkurs do 3. septembra

Konkurs za najbolju fotografiju sa ovogodišnjeg Exit festivala biće otvoren do 3. septembra. Potrebno je da posetioci postave svoje najbolje fotografije na Flickr.com Exit 2010 grupu, i na taj način ulaze u konkurenciju da postanu jedan od tri dobitnika koji će prvi imati ulaznicu za Exit 2011. Nakon postavljanja fotografija na Exit grupi, potrebno je poslati mejl sa naslovom 'Exit 2010 foto konkurs' na answerme@exitfest.org, sa imenom, prezimenom i linkom ka fotografiji kojom se konkuriše. Tri najbolje fotografije će odabrati Exitov foto tim, a dobitnici će biti objavljeni 3. septembra na sajtu Exitfest.org. 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Osama - Kasaba u Njujorku
Živopisna i ekspresivna priča o odrastanju, prijateljstvu, ljubavi i ratu u formi romana......
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Easy tiger festival 2011

"EASY TIGER" je festival moderne elektronske muzike, događaj kojim će se 19. Novembra sa početkom u 22h u Beogradskom Domu...

9000 posetilaca na Summer3p festivalu

Obaveštavamo Vas da je osmi najposećeniji do sada, festival elektronske muzike Summer3p, tokom četiri dana posetilo oko de...

Tuborg Green zagrevanje pred Exit

Tuborg Green poziva sve ljubitelje dobrog klubskog zvuka da prisustvuju žurkama koje će biti organizovane u junu i julu mes...