Početna » Muzika » Muzičke vesti »

Karte za beogradsku filharmoniju

 
Detalji

Svi zainteresovani svoje pretplatne karte mogu da nabave u svom omiljenom šoping-molu.

 
 

Beogradska filharmonija obaveštava sve ljubitelje dobre muzike da karte za novu koncertnu sezonu mogu kupiti u holu Delta Cityja.

Karte za ciklus od pet vrhunskih koncerata Beogradske filharmonije, po promotivnim cenama, moguće je kupiti već za 1.000 dinara.
Tokom avgusta meseca zgrada Beogradske filharmonije biće zatvorena zbog renoviranja, pa će svi zainteresovani svoje pretplatne karte moći da nabave u svom omiljenom šoping-molu.

Filharmonija zadržava promotivne cene karata, pa je karte za ciklus od pet vrhunskih koncerata moguće kupiti već za 1.000 dinara.

Narednih mesec dana posetioci Delta Cityja imaće jedinstvenu priliku da u šoping-molu slušaju muziku koja će biti na programu naredne sezone Beogradske filharmonije "Jesmo se razumeli"!? 
 
 
Za Vašu pažnju
 
64. Međunarodni beogradski sajm knjiga
Beogradski sajam knjiga, 64. po redu, uz učešće oko 500 izlagača, održan je od 20. do 27. oktobra na Beogradskom sajmu, pod sloganom „Pismo=Glava“. ...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Kolarov u Nike Mercurial Vapor IX

Kolarov će pokušati da svom timu donese pobedu, igrajući u novimNIKE MERCURIAL VAPOR IX, kopačkama koje su idealne....

We Run Belgrade 15. septembra

Start trke biće u blizini Brankovog mosta, a svaki prijavljeni učesnik će na samoj trci na poklon dobiti......

Prva beogradska Ulična galerija

Mladi fotograf Danilo Lučić predstaviće se izložbom "POKAZNE VEŽBE IZ ROTACIJA, TELA I PROSTORA" fotografija velikog fo...