Početna » Muzika » Muzičke vesti »

Sutra počinje Summer3p festival

 
Detalji

Mesto održavanja: Termalni bazen i Muški štrand na Paliću
Vreme održavanja: od 22. -25. jula 2010. godine

 
 

Obaveštavamo vas da sutra, 22. jula, počinje osmi po redu festival elektronske muzike Summer3p koji će trajati do 25. jula, na jedinstvenoj lokaciji - Termalnom bazenu i Muškom štrandu na Paliću.

Na prostoru Muškog štranda, na samoj obali Palića, tokom trajanja Summer3p festivala, posetioci će svakodnevno moći da uzmu učešće u likovnim, filmskim, fotografskim, muzičkim, plesnim i radionicama reciklaže...
Na ovogodišnjem Festivalu nastupiće, između ostalih: Izhevski (Rusija), Jarle Braathen (Norveška), Soul of Man (Velika Britanija), James Allardyce (Velika Britanija), Egostereo (Italija) i Marko Milosavljević (Srbija).

Muzički program:

Četvrtak, 22. jul: Izhevski, Jarle Braathen, Phantom i Mystique.
(http://www.myspace.com/izhevskidima)
(http://www.myspace.com/djbobtraxx)

Petak, 23. jul: Soul Of Man, DJ Pips i James Allardyce.
(http://www.myspace.com/thesoulofman)

Subotu, 24. jul: Egostereo, Ascaloon i Chrono.
(http://www.myspace.com/egostereo)

Nedelja, 25. jul: Marko Milosavljević, Zero i Kibz b2b Dfndr
(http://www.myspace.com/markomilosavljevic)

VJ podrška tokom celog Festivala biće Kids On Truth.

Kompleti karata po ceni od 900 dinara, još danas se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventima (i online putem njihove zvanične internet prezentacije - www.eventim.rs

Pojedinačne ulaznice za svaki dan moći će da se kupe od prvog dana Summer3pa, od sutra, 22. jula, na blagajni festivala, po ceni od 300 dinara.

Pored muzičkog programa, Summer3p će i ove godine biti mesto okupljanja, saradnje i komunikacije posetilaca iz regiona i sveta, kroz niz interesantnih i angažovanih radionica, tribina i kampanja.

Na prostoru Muškog štranda, na samoj obali Palića, tokom trajanja Summer3p festivala, posetioci će svakodnevno moći da uzmu učešće u likovnim, filmskim, fotografskim, muzičkim, plesnim i radionicama reciklaže, a biće organizovana i posebna radionica za decu na temu „Reciklirana muzika“.

U Clubu Del Lago, na Muškom štradnu, biće postavljene izložbe koje svojim konceptom podržavaju inicijativu Festivala za podizanje ekološke svesti, kao i izložbe kroz koje će učesnici u radionicama moći da pokažu svoja dela.
Clud Del Lago će, tokom trajanja Festivala, biti i mesto održavanja niza performansa – dramskih predstava, teatra pokreta i koncerata.
Na Muškom štrandu će, u vreme odvijanja Festivala, nekoliko nevladinih organizacija iz Beograda i Subotice predstaviti svoje ciljeve i programe.

Ovogodišnji Summer3p održava se i u znaku kampanja Očistimo jezero Palić i Stop nasilju!

Cilj kampanje Očistimo jezero Palić je rešavanje tridesetogodišnjeg
ekološkog problema jednog od najlepših prirodnih lokaliteta u ovom delu Evrope.

Festival će se i ove godine održavati u uslovima koji promovišu važnosti zaštite životne sredine – biće postavljeni kontejneri za odlaganje i separaciju otpada, a posetioci festivala biće upoznati sa ekološkim problemom na Paliću, preko edukativnih radionica i prezentacija, kao i umetničkih projekata. 
 
 
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Silicone Soul u Beogradu

Silicone Soul su svetski poznati producentski DJ-duo u čijim zvukovima uživamo već celu deceniju. Craig Morrison i Greame ...

Rasporodat koncert Charles Lloyda

27. Beogradski Jazz Festival biće otvoren večeras u 19:30 nastupom velike gitarske zvezde Pat Methenyja i njegovog Trija (k...

Pretprodaja ulaznica za Festival

Obaveštavamo vas da sutra, 20. novembra, počinje pretprodaja ulaznica za Festival nove domaće muzike koji će biti održan...