Početna » Muzika » Muzičke vesti »

Jos jedna uzbudljiva noć na tvrđavi

 
Detalji

Večeras će posetioci festivala od 20.30h na Petrovaradinskoj tvrđavi moći da gledaju i utakmicu za treće mesto svetskog prvenstva u fudbalu. Bimovi će biti postavljeni na Reagge stejdžu, Cinema City Cafe del Danube bini kao i na Art terasi. U nedelju će na istim lokacijama biti prikazivano finale prvenstva, koje počinje takođe u 20.30h.

 
 

Drugi dan Exit festivala posetilo je preko 40 000 ljudi, a veliki broj fanova sa oduševljenjem je pozdravio dugo očekivane Placebo na glavnoj festivalskoj bini.

Odlična atmosfera bila je na svim festivalskim binama, a veče su obeležili i Behemot na Explosive stejdžu, kao i Does it Offend You Yeah? koji su nastupali na Fusion-u.
Uvod u njihovu sjajnu gitarsku svirku dali su Atari Teenage Riot, kao i britanski bend The Horrors. Na Dance Areni plesalo se uz Moderat live, a sjajne nastupe imali su i Josh Wink, Ricardo Willalobos, dok je publika jutro dočekala uz Marka Nastića.

Odlična atmosfera bila je na svim festivalskim binama, a veče su obeležili i Behemot na Explosive stejdžu, kao i Does it Offend You Yeah? koji su nastupali na Fusion-u.

Tokom naredna dva festivalska dana očekuje se najveća poseta na Petrovaradinskoj tvrđavi, kao i maksimalna ispunjenost festivalskih kapaciteta. U subotu na Main Stage izlaze Klaxons, Royksopp i hip hop diva Missy Elliot, dok će glavna zvezda na Dance Areni biti David Guetta. Fusion će predstaviti britanski bend Midnight Juggernauts, dok će na Explosive binu izaći The Exploited.

Večeras će posetioci festivala od 20.30h na Petrovaradinskoj tvrđavi moći da gledaju i utakmicu za treće mesto svetskog prvenstva u fudbalu. Bimovi će biti postavljeni na Reagge stejdžu, Cinema City Cafe del Danube bini kao i na Art terasi. U nedelju će na istim lokacijama biti prikazivano finale prvenstva, koje počinje takođe u 20.30h.Pogledaj i:

exit festival

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Kad su cvetale tikve
Roman Dragoslava Mihajlovića, „Kad su cvetale tikve“ prvi put je objavljen 1968. godine i izazvao je u to vreme značajnu reakciju socijalističkog režima....
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Silicone Soul u Apatinu i UŽicu

Beck’s dovodi Silicone Soul u Apatin i Užice!...

Šabacki letnji festival 2011

Glavni deo, koji se već devet godina održava pod pokroviteljstvom grada Šapca, u 2011. održaće se u Tvrđavi od 7. do 12...

Završen 5. Dečiji filmski festival

Iza nas je još jedan uspešno realizovan Dečiji filmski festival. Festival je 19. oktobra otvoren pred punom salom Doma sin...