Početna » Muzika » Muzičke vesti »

Uzbudljiv početak Exita

 
Detalji

Exit je na dan otvaranja posetilo preko 40 000 ljudi, a nastupili su Bad Brains, Suicidal Tendencies, LCD Soundsystem, Mika, DJ Shadow, Chromeo i mnogi drugi.

 
 

Prvo veče jedanaestog Exit festivala obeležila je sjajna atmosfera i uzbudljivi nastupi na svim festivalskim binama.

Na otvaranju festivala predstavljena je State of Exit fondacija, koja će obeležiti i početak nove dekade Exit festivala.
Na otvaranju festivala predstavljena je State of Exit fondacija, koja će obeležiti i početak nove dekade Exit festivala. Tom prilikom dodeljeno je 25 stipendija za studijska putovanja studentima Univerziteta u Novom Sadu, u saradnji sa kompanijom Carlsberg Srbija, a pedstavljen je i novi partner State Of Exit fondacije, američka kompanija Continental Wind Partners.

Prve večeri zvanično je otvorena i prva Exit muzička konferencija, koju organizuju Exit festival i Tuborg, u okviru koje će se 30 mladih di-džejeva iz regiona sresti sa zvezdama elektronske muzike koje nastupaju na Exit festivalu, i dobiti priliku da steknu i razmene nova znanja i iskustva koja će im pomoći za razvoj karijere.

U petak 9. jula, posetioce očekuju novi uzbudljivi nastupi. Na glavnoj festivalskoj bini nastupaju The Horrors, Atari Teenage Riot i Placebo, Fusion Stage ugostiće Does it Offend You Yeah?, dok će zvezde Dance Arene biti Moderate, Josh Wink i Ricardo Villalobos. 
 
 
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Oli Ren kao državljanin Exita

Oli Ren, koji ovih dana dužnost komesara za pridruživanje EU prepušta Čehu Štefanu Fileu, na poseban način se danas, na...

Exit ispunjava zahteve muzičara

Crvene i bele ružeza Ganse i bakina supa za New Order...

Klaxons i Chromeo live na Exit-u

Britanski new rave, dance punk bend Klaxons nastupiće na glavnoj bini Exit festivala, i pridružiće se uzbudljivoj listi im...