Početna » Muzika » Muzičke vesti »

Jeftinije ulaznice za Exit još samo danas

 
Detalji

Ovogodišnji Exit festival na kojem će nastupiti The Chemical Brothers, Faith No More, Mika, Missy Elliott, Placebo, David Guetta, LCD Soundsystem, Pendulum Live, Röyksopp Ricardo Villalobos, Behemoth, Crystal Castles, The Exploited, Klaxons i brojni izvođači na preko 20 festivalskih bina, održaće se od 8. do 11. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi.

 
 

Svi koji žele da dođu do jeftinijih ulaznica za Exit po ceni od 6490 dinara mogu to da učine još samo danas. Od četvrtka 1. jula redovna cena ulaznica iznosiće 10 990 dinara.

Ulaznice mogu da se kupe na šest različitih lokacija u Beogradu, tri u Novom Sadu i po jednoj u Nišu, Kragujevcu, Zrenjaninu, Subotici, Pančevu i Šapcu.
Broj preostalih promotivnih ulaznica je jako mali, a juče su tokom dana vladale velike gužve na gotovo svim prodajnim mestima.

Pored velikog interesovanja posetilaca iz Srbije, na jedanaestom Exitu se očekuje i preko 10 000 posetilaca iz regiona Jugoistočne Evrope, a ulaznice su skoro rasprodate i u inostranstvu, gde se pored tradicionalno velikog broja britanskih posetilaca očekuje do sada najveća poseta iz Holandije, Australije i skandinavskih zemalja.

U četvrtak 1. jula, završiće se i promotivna prodaja ulaznica za srednjoškolce koji još danas imaju mogućnost da četvorodnevne ulaznice kupe po ceni od 4990 dinara.

Ulaznice mogu da se kupe na šest različitih lokacija u Beogradu, tri u Novom Sadu i po jednoj u Nišu, Kragujevcu, Zrenjaninu, Subotici, Pančevu i Šapcu. Svi posetioci kupovinom ulaznice u Gigstix prodavnicama i filijalama Erste banke dobijaju vaučere, koji će se od 5. jula na ulazu na festival menjati za narukvice. Narukvice će biti personalizovane i važiće za jednu osobu.

Ovogodišnji Exit festival na kojem će nastupiti The Chemical Brothers, Faith No More, Mika, Missy Elliott, Placebo, David Guetta, LCD Soundsystem, Pendulum Live, Röyksopp Ricardo Villalobos, Behemoth, Crystal Castles, The Exploited, Klaxons i brojni izvođači na preko 20 festivalskih bina, održaće se od 8. do 11. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi.Pogledaj i:

exit

,

ulaznice

,

karte

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Kad su cvetale tikve
Roman Dragoslava Mihajlovića, „Kad su cvetale tikve“ prvi put je objavljen 1968. godine i izazvao je u to vreme značajnu reakciju socijalističkog režima....
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Počinje prodaja karata za 38. FEST

Još jednom želimo da vas obavestimo da prodaja karata za predstojeći 38. FEST počinje u ponedeljak, 1. februara....

Autopark na Exit etiketi

Autopark se ponosno pridružuje EXIT etiketi u borbi za važne vrednosti koje umiru....

Nova imena Exit festivala

Nakon objavljivanja prvih izvođača za 2010. godinu, među kojima su Chemical Brothers, Mika, Royksopp, Crystal Castles, Doe...