Početna » Muzika » Muzičke vesti »

Novi album "Električnog orgazma"

 
Detalji

Jedan od najznačajnih nju vejv i rok bendova beogradske scene, Električni orgazam, proslaviće 30 godina postojanja novim studijskim albumom.

 
 

Interesantno je da je to prvi studijsko izdanje Električnog orgazma sa Ljubom Đukićem, još od 1984. godine.

Izdavač albuma "To što vidiš to i jeste" je Dom omladine Beograda, gde će na jesen biti održan i veliki promotivni koncert Električnog orgazma.
Jedan od najznačajnih nju vejv i rok bendova beogradske scene, Električni orgazam, proslaviće 30 godina postojanja novim studijskim albumom.

Kako Gile, Ljuba, Banana, Švaba i Pače najavljuju, album će se zvati "To što vidiš to i jeste", publici će predstaviti 7 novih pesama, a producent je Vojislav Aralica.

Izdavač albuma "To što vidiš to i jeste" je Dom omladine Beograda, gde će na jesen biti održan i veliki promotivni koncert Električnog orgazma.Pogledaj i:

elektricni orgazam

,

dob

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Crna kutija
Koliko poznajemo one najbliže sa kojima i pored kojih živimo? Šta je istina, a šta tajna?...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

El. orgazam rasprodao novi album

Novi album grupe Električni orgazam, "To što vidiš to i jeste", za mesec dana prodat je u tiražu od 50.000 primeraka!...

"Tesla roudster" stigao u Beograd

Automobil na električnu pogon "Tesla roudster" ili brzi automobil stigao je danas u Beograd, u okviru promotivne turneje koj...

Infiniti Emerg-E prototip

Emerg-E predstavljen je u formi koncepta na auto-salonu u Ženevi 2012....