Početna » Muzika » Muzičke vesti »

Virtuelni provod na Exitu

 
Detalji

Exit vas poziva na uzbudljiv virtuelni obilazak jednog od najboljih muzičkih festivala u Evropi. Od ponedeljka 29. marta, na sajtu Exitfest.org biće postavljena ekskluzivna virtuelna tura kroz Exit festival.

 
 

Svojim interaktivnim sadržajem omogućava svima, da kada god požele, posete Exit, i virtuelno se upoznaju sa svim lokacijama, i festivalskim dešavanjima.

Video sadržaj obuhvata mini filmove koji prikazuju delove nastupa na festivalskim binama.
Exit vas poziva na uzbudljiv virtuelni obilazak jednog od najboljih muzičkih festivala u Evropi. Od ponedeljka 29. marta, na sajtu Exitfest.org biće postavljena ekskluzivna virtuelna tura kroz Exit festival.

Kroz interaktivne panorame od 360 stepeni posetioci će moći svakodnevno da zakorače u svaki kutak festivala, da osete atmosferu najboljih nastupa na glavnoj festivalskoj bini, Dance Areni i više od 20 drugih festivalskih bina, da osete uzbudljivi život u Exit vilidžu, zakorače u Exit studio na intervjue sa muzičkim zvezdama, kao i da čuju brojne utiske posetilaca festivala iz celog sveta. Virtuelna tura snimljena je tokom jubilarnog desetog Exit festivala 2009. godine.

U sadržaj virtuelne ture uključene su panorame od 360 stepeni, za sve najatraktivnije lokacije festivala, koje prikazuju prostor u celini i daju posetiocima mogućnost kontrole ugla posmatranja. Svaki segment festivala, pored panorama od 360 stepeni, sadrži mnoštvo fotografija, kao i video snimke.

Video sadržaj obuhvata mini filmove koji prikazuju delove nastupa na festivalskim binama. Među njima su spektakularni koncerti koje su održali The Prodigy, Lily Allen, Kraftwerk, intervjui sa izvođačima kao što su Korn, Madness i mnogim drugima, kao i izjave i utisci posetilaca iz celog sveta, snimljenji tokom prošlogodišnjeg festivala.

Mapa sa svim festivalskim lokacijama i njihovim kratkim opisima, omogućava posetiocima da se pripreme za boravak na Exit festivalu, a jednostavnim klikom pristupa se sadržaju svake od lokacija. Zahvaljuju virtuelnoj turi, posetioci iz celog sveta mоći će da posete Exit, da osete magiju jedinstvene Petrovaradinske tvrđave, i posebnu energiju publike festivala. Exit će se jedanaesti put, od 8. do 11. jula održati na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, dovodeći neke od najpoznatijih muzičara na planeti ali i posetioce sa svih kontinenata.Pogledaj i:

exit

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Čajanka sa kraljicom Natalijom
Muzej Dom Jevrema Grujića, Turistička organizacija Beograd i Udruženje turističkih vodiča Srbije predstavili su najnoviji program......
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Dvomilioniti posetilac Exit festivala

Tokom prethodnih 11 godina kroz kapije Exit festivala prošlo je 1 890 000 ljudi, a ove godine dočekujemo dvomilionitog pose...

EXIT TIM pokrenuo turistički sajt

Exit tim pokrenuo je prvi zvanični sajt www.exittrip.org koji posetiocima Exit festivala omogućava da sve informacije veza...

Klupska eksplozija

Vidimo se na Urban Bug i Radio AS FM stejdžu!...