Početna » Muzika » Muzičke vesti »

Ulaznice za Exit vilidž u prodaji

 
Detalji

Ulaznice za devetodnevni boravak u Exit vilidžu u prodaji su od petka 19. marta, po ceni od 2490 dinara, putem sajta Exitfest.org.

 
 

Exit vilidž, od 5. do 14. jula, ugostiće posetioce festivala kojima su kampovanje, Dunav, sunce, muzika i druženje sa kamperima iz čitavog sveta neizostavni deo Exita.

Najbolja zabava u Exitovom vilidžu ove godine postaje pravi devetodnevni mini festival. Neverovatna atmosfera, neprestana zabava, uživanje u prirodi, koncerti, žurke svake godine predstavljaju poseban deo boravka na Exit festivalu.
Ulaznice za devetodnevni boravak u Exit vilidžu u prodaji su od petka 19. marta, po ceni od 2490 dinara, putem sajta Exitfest.org.

Najbolja zabava u Exitovom vilidžu ove godine postaje pravi devetodnevni mini festival. Neverovatna atmosfera, neprestana zabava, uživanje u prirodi, koncerti, žurke svake godine predstavljaju poseban deo boravka na Exit festivalu. Posetioce festivala koji se odluče za boravak u kampištu očekuje i najpovoljniji smeštaj u Novom Sadu, uz sve neophodne usluge i službe koje su 24 sata dostupne za udoban boravak u prirodi.

Uz sjajne koncerte i žurke u kampu, „Exit vilidžu“ svojim posetiocima nudi i radionice, edukaciju iz važnih društvenih oblasti, demokratije, multikulturalnosti , tolerancije, kao i zaštite životne sredine. Posetioci Exita neće propustiti ni svetsko prvenstvo u fudbalu. Polufinalne i finalne utakmice, biće prikazivane na tvrđavi i u vilidžu festivala, a posetioci Exita će imati priliku da ih gledaju u jedinstvenoj festivalskoj atmosferi.

Exit će se jedanaesti put, od 8. do 11. jula održati na magičnoj Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, dovodeći neke od najpoznatijih muzičara na planeti ali i posetioce sa svih kontinenata. Poznat po svojoj neverovatnoj atmosferi, jednoj od najboljih dance arena na svetu, jedinstvenoj lokaciji, Exit će u svojoj novoj dekadi ponuditi publici najuzbudljiviji letnji provod i nezaboravne nastupe više od 600 izvođača na preko 20 festivalskih bina. 
 
 
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Bounty

Ovaj objekat je sagrađen 2004. godine. Ime je dobio po čokoladici „Bounty“. Jedan je od najvećih splavova na novobeogr...

Atos

Ova pizzeria je dobila ime po Svetoj Gori, poluostrvu i planini, najistočnijem od tri prsta Halkidikija - Atosu. I čuveni m...

Koviljska rakijada - Parastos dudu

U Kovilju se 17. jula održava manifestacija „Parastos dudu“. Cilj manifestacije je da se kroz organizovanje takmičenja...