Početna » Muzika » Muzičke vesti »

50 Cent - Koncert premešten u Pionir

 
Detalji

Zbog četvrtfinalnih utakmica Evrolige košarkaškog kluba Partizan protiv Makabija, koncert repera 50 Cent-a pomera se u halu Pionir.

 
 

Koncert će se održati 1. aprila, kao što je i najavljeno, u organizaciji Arene Beograd i Avalon produkcije. Karte kupljene za Beogradsku arenu važiće i za Pionir a obavestenje o zameni poslaćemo u narednom periodu.

50 Cent odrastao je u Kvinsu i bio upleten u kriminal, ali ga je 2002. otkrio reper Eminem zahvaljujući kome je potpisao ugovor za izdavačku kuću Interscope Records.
Zbog četvrtfinalnih utakmica Evrolige košarkaškog kluba Partizan protiv Makabija, koncert repera 50 Cent-a pomera se u halu Pionir.

"50 Cent" rođen je 6. jula 1976. godine kao Kertis Džejms Džekson III. Proslavio se albumom iz 2003. godine "Get Rich or Die Tryin", a svoj status zvezde potvrdio je albumom "The Massacre" iz 2005. Oba albuma postigla su platinasti uspeh i bili prodati u više od 21 miliona primeraka!

"50 Cent" odrastao je u Kvinsu i bio upleten u kriminal, ali ga je 2002. otkrio reper Eminem zahvaljujući kome je potpisao ugovor za izdavačku kuću Interscope Records. Eminem i Dr Dre producirali su njegov prvi komercijani album i 50 Cent je od tada postao jedan od najpopularnijih repera na svetu.

Osnovao je sopstvenu izdavačku kuću 2003. pod imenom G-Unit Records. Počeo je da se bavi glumom, igrao je u autobiografskom filmu iz 2005. "Get Rich or Die Tryin" ("Obogati se ili umri u tom pokušaju"), zatim u filmu "Dom hrabrih" iz 2006. o ratu u Iraku i "Opravdano ubistvo" iz 2008. godine.

On je jedan od najbogatijih hip-hop izvođača, a njegova imovina procenjuje se da iznosi 440 miliona dolara. 2007. godine našao se na Forbsovoj listi najbogatijih ljudi u hip-hop industriji, kada je zauzeo 2. mesto, iza Jay-Z-a.

Popularni su njegovi hitovi: "Candy Shop", "In da Club", "Baby by Me", "Ayo Technology" ( koji je izveo sa Džastinom Timberlejkom i Timberlendom), "Get It Hot". Osvojio je brojne nagrade među kojima su: Grem za najboljeg novog izvođača, Bilbord nagrada za album godine "Get Rich or Die Tryin" i čak 6 Bilbord nagrada za naredni album “The Massacre”. Do sada je osvojio 69 različitih priznanja i imao 83 nominacija! 
 
 
Za Vašu pažnju
 
ARZAMAS
„Arzamas je roman o sreći i smrti koje se sudaraju kroz svakodnevni život majke koja odlazi i ćerke koja ostaje...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Lord of dance u Areni

Ova univerzalna postavka Majkla Fletlija gotovo da ne silazi sa lista najprodavanijih predstava, a za proteklih 11 godina nam...

Kafana FENJER

Kafana Fenjer je veoma prostrana, kapaciteta od oko 350 – 400 ljudi, jako prijatnog ambijenta i fantastične atmosfere....

Ana Ristić Dragović - Međusvetovi

Ana Ristić Dragović je rođena u Beogradu 1958, gde je i diplomirala na Fakultetu primenjenih umetnosti 1981, odsek grafike...