Početna » Specijal » Ostalo »

„Vi crtate, mi nagrađujemo“

 
„Vi crtate, mi nagrađujemo“
ARHIVA
Ostalo | dodato 22.12.2009.
Detalji

Mesto: Ušće Shopping Centar, knjižara "Mamut"
Vreme: od 15. - 26. decembra 2009.

 
 

U ediciji Knjiga za čitanje i maštanje izdavačke kuće „Mono i Manjana“ objavljena je knjiga Špijunologija, koja je na ovogodišnjem Sajmu knjiga nagrađena nagradom Sajma za najbolju dečiju knjigu.

Prva tri ctreža će biti nagrađena vrednim nagradama koje će obezbediti knjižara „Mamut“, Nesquik, izdavačka kuća „Mono i Manjana“.
Inspirisani temom ove knjige „Mono i Manjana“ i knjižara „Mamut“ organizuju novogodišnju akciju Vi crtate mi nagrađujemo.

Od 15. decembra će se u knjižari „Mamut“ u Ušće Shopping Center nalaziti stolovi sa papirima i bojicama za crtanje gde će deca moći da nacrtaju nešto na temu MISIJA: Stvori svog špijuna.
Istovremeno će likovna sekcija OŠ „Kralj Petar II Karađorđević“ uraditi i svoje predloge će dostaviti do 22. decembra kada će biti prikupljeni svi nastali radovi. Izložba najuspešnijih radova, koje će izabrati žiri, biće postavljena 23. decembra u holu Ušće Shopping Center na III spratu, ispred knjižare „Mamut“. Istovremeno će biti postavljena i kutija u koju će posetioci moći da ubacuju glasove za najbolji crtež.

Svečano proglašenje pobednika će se održati 26. decembra na III spratu Ušća Shopping Centra uz poseban program za decu. Učesnici su deca hora Horosavci koja će pesmom zabavljati posetioce, deliće se topla čokolada Nesquik a animator koji će proglasiti najbolje crteže po broju glasova. Prva tri ctreža će biti nagrađena vrednim nagradama koje će obezbediti knjižara „Mamut“, Nesquik, izdavačka kuća „Mono i Manjana“.
Pogledaj i:

mamut

,

nagrade

,

usce

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
16. Beogradski salon vina
16. Beogradski salon vina, biće održan 6. i 7. decembra 2019. u hotelu Hyatt Regency...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Štrumpfovanje u TC Ušće!

Pozivamo vas da zajedno štrumpfujemo u TC Ušće od 05. do 10. avgusta, od 12 do 20 časova!...

50 Cent Warm Up

Pozivamo Vas na Warm Up Party povodom predstojećeg koncerta repera 50 Cent-a. U nedelju, 21. marta, svako ko poseti Shopping...

Lolipops shopping sa poznatima

Specijalna humanitarna akcija pod sloganom "Shopping sa poznatima u dobrotvorne svrhe" organizovana je u Lollipops butiku u ...