Početna » Specijal » Ostalo »

"Disney On Ice" premijerno u Areni

 
ARHIVA
Ostalo | dodato 03.12.2009.
Detalji

Mesto održavanja: Beogradska arena, Beograd
Vreme održavanja: 4 - 6. decembar 2009. god.

 
 

Zakazano je 6 predstava, a premijera je 4. decembra u 18.30h. Tri predstave odigraće se u subotu 5.12. od 11.30, 15 i 18.30 časova, a dve u nedelju 6.12. u 11.30 i 15 časova.

Spektakl "Miki i Mini" čudesno putovanje vodi publiku u avanturu punu zabave na čak četiri egzotične destinacije na kojima žive Diznijevi prijatelji.
Kompanija "Disney on Ice" predstaviće se publici po prvi put na našim prostorima sa predstavom na ledu koja nosi naziv: "Miki i Mini čudesno putovanje" i to u Beogradskoj areni od 4. do 6. decembra.

- Ulazi se otvaraju sat vremena pre početka svake predstave.
- Predstava traje 120 minuta sa pauzom od 20 minuta.
- Ima raspoloživih ulaznica na blagajni Beogradske arene za sve termine, ali ne i za sve kategorije cena.
- Dozvoljeno je unošenje amaterskih fotoaparata i kišobrana (biće postavljena garderoba u holu arene za odlaganj kišobrana i jakni).
- Predstava je sinhronizovana na srpski jezik.

Spektakl "Miki i Mini" čudesno putovanje vodi publiku u avanturu punu zabave na čak četiri egzotične destinacije na kojima žive Diznijevi prijatelji. Turistički vodiči Miki i Mini, u pratnji svojih drugara: Paje Patka, Pate i Šilje, vode publiku kroz Diznijeve čuvene priče: Mala sirena, Kralj lavova, Lilo i Stič i Petar Pan.

Arena će biti puna muzike i magije kroz svaku scenu, uključujući očaravajuće podvodno carstvo sa Ariel i Sebastianom, afričku avanturu u džungli sa Simbom i Nalom, havajski ples sa Lilo i Stičem, kao i put u stari dobri London sa Petrom Panom i Vendi.

Spektakl kompanije Disney On Ice: Miki i Mini čudesno putovanje sačinjava internacionalni tim nagrađivanih klizača, odličnih koreografa i kompozitora, dopunjen poznatim pesmama iz Diznijevih crtanih filmova i popularnim numerama rokenrol muzike, što predstavlja uživanje za celu porodicu. 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Sveti Trifun 2020.
Manifestacija "Sveti Trifun 2020", uz podršku Udruženja vinara Beograda......
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

50 CENT u aprilu u Beogradskoj areni

Zvezda rep muzike 50 Cent nastupiće u Beogradskoj areni 1. aprila 2010. godine u sklopu turneje kojom predstavlja upravo ob...

50 Cent - Koncert premešten u Pionir

Zbog četvrtfinalnih utakmica Evrolige košarkaškog kluba Partizan protiv Makabija, koncert repera 50 Cent-a pomera se u hal...

Info o koncertu RBD-a

Koncert tinejdžerske atrakcije RBD održaće se 07. septembra u Beogradskoj areni, sa početkom u 20.30 časova. Ulazi se ot...