Početna » Specijal » Ostalo »

"Disney On Ice" premijerno u Areni

 
ARHIVA
Ostalo | dodato 03.12.2009.
Detalji

Mesto održavanja: Beogradska arena, Beograd
Vreme održavanja: 4 - 6. decembar 2009. god.

 
 

Zakazano je 6 predstava, a premijera je 4. decembra u 18.30h. Tri predstave odigraće se u subotu 5.12. od 11.30, 15 i 18.30 časova, a dve u nedelju 6.12. u 11.30 i 15 časova.

Spektakl "Miki i Mini" čudesno putovanje vodi publiku u avanturu punu zabave na čak četiri egzotične destinacije na kojima žive Diznijevi prijatelji.
Kompanija "Disney on Ice" predstaviće se publici po prvi put na našim prostorima sa predstavom na ledu koja nosi naziv: "Miki i Mini čudesno putovanje" i to u Beogradskoj areni od 4. do 6. decembra.

- Ulazi se otvaraju sat vremena pre početka svake predstave.
- Predstava traje 120 minuta sa pauzom od 20 minuta.
- Ima raspoloživih ulaznica na blagajni Beogradske arene za sve termine, ali ne i za sve kategorije cena.
- Dozvoljeno je unošenje amaterskih fotoaparata i kišobrana (biće postavljena garderoba u holu arene za odlaganj kišobrana i jakni).
- Predstava je sinhronizovana na srpski jezik.

Spektakl "Miki i Mini" čudesno putovanje vodi publiku u avanturu punu zabave na čak četiri egzotične destinacije na kojima žive Diznijevi prijatelji. Turistički vodiči Miki i Mini, u pratnji svojih drugara: Paje Patka, Pate i Šilje, vode publiku kroz Diznijeve čuvene priče: Mala sirena, Kralj lavova, Lilo i Stič i Petar Pan.

Arena će biti puna muzike i magije kroz svaku scenu, uključujući očaravajuće podvodno carstvo sa Ariel i Sebastianom, afričku avanturu u džungli sa Simbom i Nalom, havajski ples sa Lilo i Stičem, kao i put u stari dobri London sa Petrom Panom i Vendi.

Spektakl kompanije Disney On Ice: Miki i Mini čudesno putovanje sačinjava internacionalni tim nagrađivanih klizača, odličnih koreografa i kompozitora, dopunjen poznatim pesmama iz Diznijevih crtanih filmova i popularnim numerama rokenrol muzike, što predstavlja uživanje za celu porodicu. 
 
 
Za Vašu pažnju
 
16. Beogradski salon vina
16. Beogradski salon vina, biće održan 6. i 7. decembra 2019. u hotelu Hyatt Regency...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Diskoteka "Arena" Vrčin

Folk muzika, najpopularnije folk zvezde, veliki parking....

Odložen koncert Džesi Norman

Obaveštavamo vas da je planirani koncert operske dive Džesi Norman zakazan za 18. februar u Beogradskoj areni, odložen i p...

Disney on ice: Miki i Mini

Na press konferenciji u šoping-molu Delta City, održanoj 24.11.2009. godine najavljena je prva saradnja ovog renomiranog š...