Početna » Specijal » Ostalo »

Dečiji sajam “Kanal D-Smešariki”

 
Dečiji sajam “Kanal D-Smešariki”
ARHIVA
Ostalo | dodato 11.05.2008.
Detalji

Vreme: Od 10. oktobra do 12. oktobra.
Mesto: Hala 3 Beogradskog sajma
Ulaz će za sve posetioce biti besplatan.

 
 

Na površini većoj od 4500 m2 predstaviće se izlagači iz Srbije i iz inostranstva koji će pokazati proizvode i sadržaje vezane za pravilan rast i razvoj deteta.

Mališani će uživati u dečijim pozorišnim predstavama I zabaviti se društvu omiljenih dečjih likova.
Drugi beogradski Dečiji sajam “Kanal D-Smešariki” svečano se otvara u petak 10. oktobra 2008. u 14h, a manifestaciju ċe otvoriti: Rasim Ljajiċ, ministar rada i socijalne politike, Ljiljana Jovčiċ, član Gradskog veċa Beograda za dečiju i socijalnu zaštitu i Anđelko Trpkoviċ, direktor Beogradskog sajma.
Na površini većoj od 4500 m2 predstaviće se izlagači iz Srbije i iz inostranstva koji će pokazati proizvode i sadržaje vezane za pravilan rast i razvoj deteta.
Svi posetioci moći će da dobiju besplatne uzorke, iskoriste povoljnost kupovine proizvoda koji su dostupni samo na ovom sajmu po sniženim cenama, saznaju novosti iz pedijatrije, dečije psihologije i drugih oblasti o kojima će govoriti eminentni stručnjaci. Mališani će uživati u dečijim pozorišnim predstavama I zabaviti se društvu omiljenih dečjih likova..
I ovoga puta sajam će pratiti sportska dešavanja. Na posebnom prostoru biće postavljena veštačka stena za sportsko penjanje kao i teren na kome će se predstaviti sportski savezi i klubovi, organizovaće se mini turniri, prezentacije sportova, a mališani će moći da se druže sa sportskim idolima. Specijalni gost Uniqa osiguranje košarkaškog časa biće naš proslavljeni reprezentitac Saša Đorđević. Na specijalno uređenoj bini svakodnevno će se održavati dečije predstave, modne revije mališana, animacije, nagradne igre.
U okviru sajma, biće organizovan kutak za bebe, gde će mame moći da u intimnom prostoru presvuku i podoje svoje bebe, kao i da ostave svoja kolica na čuvanje. Tate ċe imati priliku da se nadmeċu u „Aksinom“ takmičenju u brzom povijanju beba
Generalni sponzori sajma su: Kanal D i Smešariki.
Na sajmu će se, pored ostalih izlagača predstaviti i:, Turbo Limač, Erste banka, Uniqa osiguranje, Aksa, Ofy, Dexy Co, Argeta Junior.

Program mozete preuzeti dole iz dela multimedia.Pogledaj i:

deciji

,

sajam

,

festival

 
 
 

LOKACIJA I VREME

Nema unosa u repertoaru za ovaj objekat

MULTIMEDIA

Za Vašu pažnju
 
16. Beogradski salon vina
16. Beogradski salon vina, biće održan 6. i 7. decembra 2019. u hotelu Hyatt Regency...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Ulaznice za Trenchtown na blagajnama

Od ponedeljka, 2. aprila, na blagajnama širom Srbije mogu se kupiti ulaznice za Trenchtown festival, koji će se održati od...

Suicidal Tendencies i Hatebreed na Exitu

Odlična vest za ljubitelje gitara na Exit festivalu...

Press konferencija - BELEF 08

18. jula u 18h u hotelu Palas, održana je konferencija za novinare povodom predstavljanja muzičkog programa BELEF 08...