Početna » Specijal » Ostalo »

„Sinergija 08”

 
„Sinergija 08”
ARHIVA
Ostalo | dodato 17.05.2008.
Detalji

Vreme: Od 14. oktobra do 17. oktobra
Mesto: Novosadski sajam

 
 

Kako se navodi u saopštenju, na ovogodišnjoj Sinergiji biće održano više od 100 predavanja o najnovijim kretanjima na tržištu informacionih tehnologija (IT).

Predavanja će biti podeljana u 13 oblasti, među kojima su poslovno informisanje, bezbednost, mobilna rešenja, baze podataka, razvojna rešenja i alati.
Majkrosoftova konferencija informacionih tehnologija „Sinergija 08” biće održana od 14. do 17. oktobra na Novosadskom sajmu, gde će učestvovati oko 1.000 stručnjaka, najavila je kompanija Majkrosoft (Microsoft).
Kako se navodi u saopštenju, na ovogodišnjoj Sinergiji biće održano više od 100 predavanja o najnovijim kretanjima na tržištu informacionih tehnologija (IT). Predavanja će biti podeljana u 13 oblasti, među kojima su poslovno informisanje, bezbednost, mobilna rešenja, baze podataka, razvojna rešenja i alati.
Kako je najavljeno, u okviru manifestacije biće postavljene i laboratorije koje posetiocima pružaju priliku da lično isprobaju najnovija softverska rešenja i tehnologije.
Uz predavanja, „Sinergija 08” će posetiocima ponuditi i niz pratećih sadržaja koji će zauzeti značajno mesto u organizaciji ovogodišnje konferencije.
„Sinergija 08” biće održana pod sloganom „Where IT all comes together”.Pogledaj i:

Sinergija

,

Majkrosoft

,

sajam

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
“Best Buy Automobil u Evropi 2020.”: Opel Corsa
Opel Corsa osvojio prestižnu nagradu „Best Buy Automobil godine u Evropi 2020.”...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Microsoft Sinergija 2010

Na IT konferenciji Microsoft Sinergija, koja će se održati od 15. do 19. novembra u Sava centru, očekuje se više od 1.500...

Sajam brendova 2009.

Brand Fair je tradicija koja je osvojila veliki broj potrošača i menadžera i na taj način kreirala imidž vodeće manifes...

"Folksvagen polo" najbolji na svetu

"Folksvagen" (Volkswagen) je drugu godinu za redom osvojio titulu "svetski automobil godine"....