Početna » Specijal » Ostalo »

„Sinergija 08”

 
„Sinergija 08”
ARHIVA
Ostalo | dodato 17.05.2008.
Detalji

Vreme: Od 14. oktobra do 17. oktobra
Mesto: Novosadski sajam

 
 

Kako se navodi u saopštenju, na ovogodišnjoj Sinergiji biće održano više od 100 predavanja o najnovijim kretanjima na tržištu informacionih tehnologija (IT).

Predavanja će biti podeljana u 13 oblasti, među kojima su poslovno informisanje, bezbednost, mobilna rešenja, baze podataka, razvojna rešenja i alati.
Majkrosoftova konferencija informacionih tehnologija „Sinergija 08” biće održana od 14. do 17. oktobra na Novosadskom sajmu, gde će učestvovati oko 1.000 stručnjaka, najavila je kompanija Majkrosoft (Microsoft).
Kako se navodi u saopštenju, na ovogodišnjoj Sinergiji biće održano više od 100 predavanja o najnovijim kretanjima na tržištu informacionih tehnologija (IT). Predavanja će biti podeljana u 13 oblasti, među kojima su poslovno informisanje, bezbednost, mobilna rešenja, baze podataka, razvojna rešenja i alati.
Kako je najavljeno, u okviru manifestacije biće postavljene i laboratorije koje posetiocima pružaju priliku da lično isprobaju najnovija softverska rešenja i tehnologije.
Uz predavanja, „Sinergija 08” će posetiocima ponuditi i niz pratećih sadržaja koji će zauzeti značajno mesto u organizaciji ovogodišnje konferencije.
„Sinergija 08” biće održana pod sloganom „Where IT all comes together”.Pogledaj i:

Sinergija

,

Majkrosoft

,

sajam

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Crna kutija
Koliko poznajemo one najbliže sa kojima i pored kojih živimo? Šta je istina, a šta tajna?...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Campina Fruttis Dečiji sajam

Manifestaciju namenjenu deci i roditeljima ovoga puta u hali 3 Beogradskog sajma tokom tri dana, od 20. do 22. maja pratiće ...

Microsoft Sinergija 2010

Na IT konferenciji Microsoft Sinergija, koja će se održati od 15. do 19. novembra u Sava centru, očekuje se više od 1.500...

Sajam automobila i motorcikala

Pod kupolama Beogradskog sajma, od 14. do 23. marta 2014. godine, biće prisutno više od 260 izlagača....