Početna » Specijal » Ostalo »

„Sinergija 08”

 
„Sinergija 08”
ARHIVA
Ostalo | dodato 17.05.2008.
Detalji

Vreme: Od 14. oktobra do 17. oktobra
Mesto: Novosadski sajam

 
 

Kako se navodi u saopštenju, na ovogodišnjoj Sinergiji biće održano više od 100 predavanja o najnovijim kretanjima na tržištu informacionih tehnologija (IT).

Predavanja će biti podeljana u 13 oblasti, među kojima su poslovno informisanje, bezbednost, mobilna rešenja, baze podataka, razvojna rešenja i alati.
Majkrosoftova konferencija informacionih tehnologija „Sinergija 08” biće održana od 14. do 17. oktobra na Novosadskom sajmu, gde će učestvovati oko 1.000 stručnjaka, najavila je kompanija Majkrosoft (Microsoft).
Kako se navodi u saopštenju, na ovogodišnjoj Sinergiji biće održano više od 100 predavanja o najnovijim kretanjima na tržištu informacionih tehnologija (IT). Predavanja će biti podeljana u 13 oblasti, među kojima su poslovno informisanje, bezbednost, mobilna rešenja, baze podataka, razvojna rešenja i alati.
Kako je najavljeno, u okviru manifestacije biće postavljene i laboratorije koje posetiocima pružaju priliku da lično isprobaju najnovija softverska rešenja i tehnologije.
Uz predavanja, „Sinergija 08” će posetiocima ponuditi i niz pratećih sadržaja koji će zauzeti značajno mesto u organizaciji ovogodišnje konferencije.
„Sinergija 08” biće održana pod sloganom „Where IT all comes together”.Pogledaj i:

Sinergija

,

Majkrosoft

,

sajam

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
16. Beogradski salon vina
16. Beogradski salon vina, biće održan 6. i 7. decembra 2019. u hotelu Hyatt Regency...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

57. Međunarodni beogradski sajam knjiga

Od 21. do 28. oktobra 2012. godine. I ove godine sajam knjiga biće otvoren u nedelju i trajaće jedan dan duže....

Sajam knjiga 2010

Ove godine, 55. međunarodni beogradski sajam knjiga organizuje se po konceptu koji je prošle godine, kada je prvi put prime...

5. Sajam vina

Od 27. februara do 2. marta na Beogradskom sajmu peti put se organizuje Međunarodni sajam vina....