Početna » Specijal » Ostalo »

Proslava 10. rodjendana Peugeot 206

 
Proslava 10. rodjendana Peugeot 206
ARHIVA
Ostalo | dodato 02.05.2008.
Detalji

Vreme: 27. septembra u 12.00 h
Mesto: Park prijateljstva na Uscu

 
 

Od svog pojavljivanja na tržištu, leta 1998. Peugeot 206 doživeo je veliki uspeh.

Najpopularniji Peugeot-ov model okupiće svoje vozače da u vožnji decenije na beogradskim ulicama demonstriraju nadmoćnost „gradskog lava”.
Kompanija Verano Motors poziva sve vlasnike i ljubitelje Peugot-a 206 na proslavu desetog, jubilarnog rođendana ovog automobila, u subotu, 27. septembra 2008 u 12.00 časova, u Parku prijateljstva na Ušću. Najpopularniji Peugeot-ov model okupiće svoje vozače da u vožnji decenije na beogradskim ulicama demonstriraju nadmoćnost „gradskog lava”.
Od svog pojavljivanja na tržištu, leta 1998. Peugeot 206 doživeo je veliki uspeh. Njegov dinamičan izgled, ekonomičnost i udobnost osvojili su veliki broj kupaca. Pre tačno deset godina od kada je promovisan pa do danas, ovaj model je proizveden u više od šest miliona primeraka i nosilac je titule apsolutnog šampiona prodaje.
Svi oni koji smatraju da je njihov Peugeot 206 ,,poseban” i da može da ponese jednu od titula :miss 206, misster 206, naj sportista, automobil sa najvećim brojem pređenih kilometara, automobil u koji staje najveći broj putnika ili automobil sa najboljom muzikom , molimo da se prijave putem mail-a marketing@verano.co.rs ili na broj telefona 011/3094 541 i ostave svoje podatke.
Kompanija Verano Motors za sve učesnike priprema specijalna iznenađenja, a za najmlađe organizuje takmičenje u vožnji mini Peugeot-a 206. Nakon slavlja na Ušću biće organizovana zajednička vožnja Peugeot-a 206 gradskim ulicama!

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Kad su cvetale tikve
Roman Dragoslava Mihajlovića, „Kad su cvetale tikve“ prvi put je objavljen 1968. godine i izazvao je u to vreme značajnu reakciju socijalističkog režima....
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Ford na još jednoj adresi u Beogradu

Od 1. novembra prodaja i servisiranje i u objektu na Petlovom brdu, kraj Ibarske magistrale....

Love Lies Bleeding

Premijerno izveden balet prema zivotu Eltona Džona......

Metallica zapalila Ušće!

Američka hevi metal legenda, bend Metallica, u organizaciji Jelen Live-a i Beogradske Arene, održao je svoj drugi beogradsk...