Početna » Specijal » Ostalo »

APA BEER GARDEN

 
APA BEER GARDEN
Ostalo | dodato 11.06.2016.
Detalji

 
Apa Beer GardenApa Beer GardenApa Beer GardenApa Beer GardenApa Beer Garden
 

Pred velikim brojem novinara održana press konferencija povodom početka sezone na Adi, kao i druge po redu manifestacije APA Beer Garden, koja počinje 10. juna i traje do 7. avgusta 2016.

Novina ovogodišnje manifestacije je bioskop na otvorenom koji će na programu biti utorkom i četvrtkom.
APA Beer Garden je ove godine godine postao sastavni deo otvaranja sezone kupanja na „beogradskom moru”, a prvi put u istoriji Ade početak sezone biće obeležen velikim besplatnim koncertom Kikija i Pilota, koji je poklon svim ljubiteljima Ade Ciganlije.

Da bi napravili pravu pivsku oazu, pored malih craft pivara, strateški partner ovogodišnje manifestacije je jedna od najuspešnijih pivskih kompanija u Srbiji, Apatinska pivara.

Novina ovogodišnje manifestacije je bioskop na otvorenom koji će na programu biti utorkom i četvrtkom.

Pozivamo sve ljubitelje dobre zabave da im APA Beer Garden postane omiljeno mesto za izlazak i tako na najbolji način dožive vrhunsku zabavu koja posetioce očekuje ove godine na APA Beer Gardenu.

U okviru muzičkog programa Apa Beer Gardena nastupiće: Who See, Kiki Lesendrić i Piloti, Bjesovi, Kristali, Del Arno Bend, Kanda kodža i Nebojša,Prti Bee Gee, Eyesburn, Love Hounters, Six Pack, Atheist Rap, NIghtshift,Prljavi Inspektor Blaža i Kljunovi official i mnogi drugi.
Vidimo se na Adi od 10. juna do 7 avgusta.

Prirodan hlad, veliki broj koncerata, bioskop na otvorenom i još mnogo iznenađenja i naravno puno dobrog piva! Vidimo se na Adi od 10. juna do 07. avgusta. Ulaz slobodan!
Pogledaj i:

apa beer garden

 
 
 
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Pena party u Braun Gardenu

Uživajte u galeriji fotografija!...

Mr. Stefan Braun's garden

Uživajte u galeriji fotografija!!!...

Vrela žurka u Braun gardenu - I deo

Uživajte u galeriji fotografija!!!...