Početna » Specijal » Ostalo »

APA BEER GARDEN

 
APA BEER GARDEN
Ostalo | dodato 11.06.2016.
Detalji

 
Apa Beer GardenApa Beer GardenApa Beer GardenApa Beer GardenApa Beer Garden
 

Pred velikim brojem novinara održana press konferencija povodom početka sezone na Adi, kao i druge po redu manifestacije APA Beer Garden, koja počinje 10. juna i traje do 7. avgusta 2016.

Novina ovogodišnje manifestacije je bioskop na otvorenom koji će na programu biti utorkom i četvrtkom.
APA Beer Garden je ove godine godine postao sastavni deo otvaranja sezone kupanja na „beogradskom moru”, a prvi put u istoriji Ade početak sezone biće obeležen velikim besplatnim koncertom Kikija i Pilota, koji je poklon svim ljubiteljima Ade Ciganlije.

Da bi napravili pravu pivsku oazu, pored malih craft pivara, strateški partner ovogodišnje manifestacije je jedna od najuspešnijih pivskih kompanija u Srbiji, Apatinska pivara.

Novina ovogodišnje manifestacije je bioskop na otvorenom koji će na programu biti utorkom i četvrtkom.

Pozivamo sve ljubitelje dobre zabave da im APA Beer Garden postane omiljeno mesto za izlazak i tako na najbolji način dožive vrhunsku zabavu koja posetioce očekuje ove godine na APA Beer Gardenu.

U okviru muzičkog programa Apa Beer Gardena nastupiće: Who See, Kiki Lesendrić i Piloti, Bjesovi, Kristali, Del Arno Bend, Kanda kodža i Nebojša,Prti Bee Gee, Eyesburn, Love Hounters, Six Pack, Atheist Rap, NIghtshift,Prljavi Inspektor Blaža i Kljunovi official i mnogi drugi.
Vidimo se na Adi od 10. juna do 7 avgusta.

Prirodan hlad, veliki broj koncerata, bioskop na otvorenom i još mnogo iznenađenja i naravno puno dobrog piva! Vidimo se na Adi od 10. juna do 07. avgusta. Ulaz slobodan!
Pogledaj i:

apa beer garden

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Članovi Udruženja turističkih vodiča Srbije posetili Surčin
Članovi Udruženja turističkih vodiča Srbije i ekipa portala „Kuda za vukend” posetili su opštinu Surčin....
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Dan zaljubljenih u Braun gardenu

Uživajte u galeriji fotografija!!!...

Večeras počinje Beer Fest

Od večeras, pa do nedelje Beer Fest slavi deseti rođendan ...

Beer Fest

Nakon što je Skupština grada prostor Ušća uredila za održavanje velikih manifestacija, stekli su se uslovi da festival o...