Početna » Specijal » Ostalo »

Sajam turizma – spoj biznisa i užitka

 
Sajam turizma – spoj biznisa i užitka
ARHIVA
Ostalo | dodato 12.02.2016.
Detalji

BEOGRADSKI SAJAM
Bulevar vojvode Mišića 14
11000 Beograd, Srbija
Tel: +381 11 2655 377
Fax: +381 11 2655 722
turizam@sajam.rs
www.beogradskisajamturizma.rs

RADNO VREME SAJMA:
18. februar 10-18 h
19-20. februar 10-19 h
21. februar 10-17 h

 
 

Do početka 38. Međunarodnog sajma turizma ostalo je manje od nedelju dana.

Gde još niste bili? - moto je pod kojim se održava ovogodišnja najveća i najznačajnija turistička manifestacija u zemlji i jugoistočnoj Evropi.
Preciznije, manifestacija počinje 18. i traje do 21. februara, a u istom terminu se održavaju i 12. Međunarodni sajam opreme za hotelijerstvo i ugostiteljstvo HORECA, 7. Sajam vina BEOWINE i 12. Sajam suvenira „Posetite Srbiju“. Ovaj „sajamski paket aranžman“ svake godine okuplja izuzetno veliki broj i izlagača i posetilaca, a tokom tih nekoliko dana klasičan izlagački koncept dopunjen je brojnim atraktivnim dešavanjima – promocijama, prezentacijama, degustacijama, okruglim stolovima i stručnim predavanjima.

„Gde još niste bili?“ moto je pod kojim se održava ovogodišnja najveća i najznačajnija turistička manifestacija u zemlji i jugoistočnoj Evropi, ali i pitanje za sve nas. Obilaženje sveta i „otkrivanje“ novih destinacija značajno doprinose kvalitetu života, opštoj kulturi i uživanju u zasluženom godišnjem odmoru.

Najveće turističke organizacije, agencije, turoperatori, hoteli, planinski centri, banje, jezera, gradovi, regije i zemlje sa svih kontinenata posetiocima manifestacije predstaviće svoju turističku ponudu.

Aranžmane za predstojeću sezonu, ali i druga putovanja za odmor, zabavu, rehabilitaciju, avanturu..., promovisaće više od 1150 izlagača iz 55 zemalja sveta.

Posetioci sajma imaće priliku da na jednom mestu dobiju sve informacije o aktuelnoj turističkoj ponudi, od najpovoljnijih first minute ponuda, preko ideja za predstojeću letnju sezonu, premijernih programa, aktuelnih spa vikenda ili city break ponuda, egzotičnih destinacija i gradova, luksuznih destinacija i hotela, specijalnih party putovanja, poslovnih centara i kongresnih dešavanja, kao i ski aranžmana u ovoj sezoni.

Izlagači tradicionalno pripremaju posebne sajamske cene, niže i do 40 odsto, kao i druge ekskluzivne pogodnosti za zaljubljenike u putovanja.

Zemlja partner ovogodišnjeg Sajma turizma je Slovenija. Pod sloganom „ZELENA. AKTIVNA. ZDRAVA.“ predstaviće se ova zelena zemlja, koja se nalazi u srcu Evrope i koja očarava svojom raznolikošću.

PRATEĆI PROGRAM

Prezentacije, promocije, konferencije, prateći programi i kosmopolitski duh koji prestonicu Srbije - Beograd, Beogradski sajam i Sajam turizma svakog februara učine centrom sveta tokom 4 sajamska dana, izazivaju veliko interesovanje javnosti i medija za ovu manifestaciju.

Pod sloganom „Taste Serbia“, nedelja, 21. februar osmišljen je kao gastronomski dan i sveobuhvatna prezentacija Srbije i Beograda u hali 4 Beogradskog sajma. Tada će posetioci svim čulima uživati u ukusima i mirisima gastronomske ponude svih krajeva Srbije, kao i beogradskih opština u okviru zajedničkog nastupa.

SERVISNE INFORMACIJE

Radno vreme Sajma za posetioce na dan otvaranja je od 10 do 18 časova, 19. i 20. februara sajamske hale biće otvorene sat duže, dok se poslednjeg dana – 21. februara, Sajam zatvara u 17 časova.

Pojedinačne ulaznice koštaju 300 dinara, dok su ulaznice za grupne posete 200 dinara. Parking se plaća 200 dinara na sat.

Informacije o Sajmu turizma, koje će posetiocima olakšati snalaženje, biće dostupne preko android aplikacije.

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Opel Insignia sa najmodernijim IntelliLux LED® Pixel svetlima
Nova adaptivna IntelliLux LED® Pixel svetla sada imaju 84 LED elementa po jednom faru...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Irig

To sto kroz centralni deo opštine Irig prolazi magistralni put Novi Sad-Irig-Ruma, koji je spojen sa međunarodnim putem prv...

Skupocena kola za Kineze

Na ovogodišnjem Sajmu automobila u Pekingu (Beijing Auto Show), koji je održan od 17. aprila do 2. maja....

Comunale

Cafe cucina "Comunale" se nalazi na obali Save, nedaleko od savskog pristaništa, u podnožju Kalemegdana. Postoji od juna 20...