Početna » Specijal » Ostalo »

Sajam nautike, lova i ribolova

 
Sajam nautike, lova i ribolova
ARHIVA
Ostalo | dodato 24.03.2014.
Detalji

 
 

Od 26. do 30. marta održava se 36. Međunarodni sajam nautike, lova i ribolova, najavljeno je na Beogradskom sajmu.

Ovogodišnji Sajam nautike, lova i ribolova, u sredu, 26. marta u 14 časova, otvara Nikola Stojić, naš najpoznatiji veslač.
Biće to pet uzbudljivih dana, jer je reč o jedinstvenoj i specifičnoj manifestaciji koja je od nautičke smotre ove godine prerasla u sajam koji ima dva nova konstitutivna dela – lov i ribolov.

Najavljujući ovu manifestaciju na kojoj će se, u hali 4 i na otvorenom prostoru, predstaviti više od 100 najrazličitijih plovila, Miroslav Grgić, šef projekta, rekao je da su ove dve nove oblasti značajno povećale broj učesnika, ali i uticale na njen kvalitet. Ovogodišnji izlagači su svi najznačajniji domaći brodograditelji, ali i najpoznatije svetske firme, proizvođači plovila, motora i nautičke opreme.

Pored izložbe plovila, na Sajmu nautike, lova i ribolova predviđen je i bogat stručni program, kao i brojne izložbe, filmske retrospektive, mini regata, ekipna takmičenja u pripremanju ribljeg i lovačkog kotlića. Prvi put Sajam organizuje i revijalnu izložbu lovačkih pasa, a učesnici i posetioci moći će da uživaju u koncertu grupe „Lutke“ i bodyart performansu.

Domaćini ovogodišnjeg sajma su Jelena i Srboljub Kojadinović, naši najpoznatiji nautičari koji su gotovo 30 godina plovili porodično, po svim svetskim morima i okeanima.

Od ovih iskusnih moreplovaca posetioci će moći da čuju razne priče i zanimljiva iskustva, a Srboljub Kojadinović je rekao da se nada da će u sajamska dešavanja uneti i malo poezije i romantike.

SERVISNE INFORMACIJE

Ovogodišnji Sajam nautike, lova i ribolova u sredu, 26. marta u 14 časova otvara Nikola Stojić, naš najpoznatiji veslač, olimpijac, pobednik Svetskog kupa 2006. godine, učesnik brojnih mediteranskih i univerzitetskih igara, trofejni takmičar na svetskim i evropskim prvenstvima.

Pojedinačne ulaznice za sajam nautike, lova i ribolova koštaju 300 dinara, dok su ulaznice za unapred najavljene grupne posete 200 dinara. Svi posetioci Sajma sa kupljenim ulaznicama besplatno dobijaju riblju čorbu u naconalnom ribljem restoranu “Stenka”, koji svoju bogatu ponudu predstavlja i na samom Sajmu nautike.

U sredu, na dan otvaranja, radno vreme za posetioce je od 14 do 19 časova, a od četvrtka do nedelje Sajam je otvoren od 10 do 19 časova. 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Opel Insignia sa najmodernijim IntelliLux LED® Pixel svetlima
Nova adaptivna IntelliLux LED® Pixel svetla sada imaju 84 LED elementa po jednom faru...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Brand Fair

Brand Fair je tradicija koja je osvojila veliki broj potrošača i menadžera i na taj način kreirala imidž vodeće manifes...

41. Međunarodni sajam turizma u Beogradu

41. izdanje Međunarodnog beogradskog sajma turizma ove godine opravdalo je epitet najuspešnijeg i najvećeg turističkog do...

Svetska premijera Opel Movana kod nas

Domaća publika prva će imati priliku da vidi drugu generaciju Opel Movana na sajmu BEOTRUCK od 23. do 27. marta u Beogradu....