Početna » Specijal » Ostalo »

Indonezija – zemlja partner

 
Indonezija – zemlja partner
ARHIVA
Ostalo | dodato 24.02.2014.
Detalji

 
 

U godini u kojoj se obeležava 60 godina uspešne bilateralne saradnje između Srbije i Indonezije, ova azijsko-pacifička zemlja je i zemlja partner 36. Međunarodnog sajma turizma u Beogradu.


Indonezija će pokušati da potencijalnim turistima iz Srbije na najbolji način predstavi svoje kulturno bogatstvo i različitosti, koje brižljivo neguje, jer je reč o zemlji u kojoj živi više od 300 etničkih grupa.

Sa 17 hiljada ostrva Indonezija je najrazuđenija ostrvska država na svetu. Ima veliki turistički i kulturni potencijal, a srpskoj publici predstaviće različite egzotične destinacije – ostrva Bali, Javu, Sumatru, Borneo, Novu Gvineju.

Prema očekivanjima Mari Pangestua, ministra za turizam i kreativnu ekonomiju Indonezije, investicije u turizam u 2014. biće veće u odnosu na prethodnu godinu između 10 i 20 odsto. To nije iznenađujući podatak, s obzirom da se stalno povećava interesovanje stranih posetilaca, a u porastu je i broj domaćih turista. 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Klaustrofobična komedija
Klaustrofobična komedija napisana je 1986. a praizvedbu je imala 6.11. 1987. u režiji Dušana Kovačevića......
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Župa 2012

Članovi redakcije KZV posetili su Alesandrovac, Župski povodom održavanja prvog međunarodnog sajma vina – ŽUPA 2012....

Novosadski sajam nameštaja 2008.

Na Novosadskom sajmu, od 13. do 18. marta, održan je Salon nameštaja i opreme za enterijer "Ambijenta", Salon knjiga i Izlo...

BEOTRUCK 2012

50. Međunarodni salom privrednih vozila i prateće opreme (OICA) "Beotrack 2012"...