Početna » Specijal » Ostalo »

We Run Belgrade

 
We Run Belgrade
ARHIVA
Ostalo | dodato 08.08.2012.
Detalji

WE RUN BELGRADE
16. septembra na novom Mostu na Adi

 
 

Velikom trkom na Marakani zvanično najavljena WE RUN BELGRADE trka.

WE RUN BELGRADE, trka koja će se održati 16. septembra na novom Mostu na Adi
Beograd, 8. avgust 2012. godine – Veliki broj Beograđana, na čelu sa atletičarom Igorom Šarčevićem, prisustvovao je najvećem treningu Nike Run+ Kluba, na stadionu Crvene zvezde, kojim je zvanično najavljena WE RUN BELGRADE trka koja će se održati 16. septembra na novom Mostu na Adi. Kompanija Delta Sport, generalni distributer brenda Nike, već drugu godinu za redom organizuju veliku trku kako bi promovisali gradsko trčanje kao svetski trend koji je veoma važan za zdrav život i dobru kondiciju.

Trka WE RUN BELGRADE pruža šansu svima da dostignu svoj maksimum i da se osećaju kao šampioni što je i cilj Nike-ove kampanje Find Your Greatness u okviru koje je počelo zagrevanje za septembarsku trku. Kampanja je namenjena kako profesionalnim, tako i rekreativnim sportistima, koji svakoga dana teže da nadmaše sopstvene granice, da postave i ostvare lične ciljeve i dosegnu trenutak slave koji su sami odredili.

Prošlogodišnja trka okupila je 2500 Beograđana dok se ove godine očekuje još veći broj učesnika. Organizacija gradskih trkača, Nike Run+ Klub, pripreme za veliku gradsku trku u septembru, počela je pre dva meseca. Na redovnim treninzima koji se održavaju svake nedelje, stalno se povećava broj profesionalaca i amatera koji trče.

Informacije o kampanji, kao i o samoj trci dostupne su na zvaničnoj Facebook stranici Facebook.com/NikeRunningSrbija koja broji preko devedeset hiljada fanova. 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Moj deda je aut
Komad "Moj deda je aut" dekonstruiše porodične odnose i ispituje granice isključivosti i razumevanja....
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Patike "Nike Zoom Kobe VI"

Prvotimcima Partizana, Nike brand menadžer Nenad Mirković uručio je te patike, koje će oni nositi na predstojećim utakmi...

,,Katapult XV’’ u Delta Cityju

Najveći regionalni festival modnog asesoara ...

We Run Belgrade

Kompanija Delta Sport, generalni distributer brenda Nike, već drugu godinu za redom organizuju veliku trku....