Početna » Specijal » Ostalo »

Foto sajam

 
Foto sajam
ARHIVA
Ostalo | dodato 23.05.2012.
Detalji

KC REX, 8-10. jun 2012.

 
 

Trodnevni događaj posvećen afirmaciji fotografije kao umetničkog objekta

Foto-sajam je trodnevni događaj posvećen afirmaciji fotografije kao umetničkog objekta, a najpre štampane fotografije i foto-knjige. Kroz prodajnu izložbu izabranih autora iz Srbije, ad-hoc biblioteku i predavanje o samoizdavanju foto-knjiga i druge prezentacije, publika će imati priliku da se upozna sa radovima različitih fotografa mlađe generacije, a stručna javnost da se poveže oko ideje da štampana fotografija, paralelno sa digitalnom, zauzima značajno mesto u savremenoj fotografskoj praksi.

1.dan: Otvaranje izložbe
19:00 Otvaranje prodajne izložbe (selekcija autora i radova: belgrade raw) i prezentacija celog sajma.

2.dan: Biblioteka Fotografije
14:30-16:00 Predstavljanje projekata samizdat foto-izdavaštva iz regiona
16:30-17:30 Predavanje Darka Stanimirovića o foto-knjigama kao umetničkom objektu i mogućnostima i izazovima izrade sopstvene foto-knjige.

13.00-21.00 Ad-hoc biblioteka foto-knjiga. Iz privatnih kolekcija autora i prijatelja projekta, na licu mesta će se oformiti biblioteka fotografskih monografija, koje će svim posetiocima biti na raspolaganju.

3.dan: Foto-bazar
12:00-15:30 Bazar u organizaciji Remont-a. Prvi Foto bazar organizovan je 31. marta ove godine i naišao je na odličan odziv među beogradskom publikom. Svako ko je tog dana svratio u Remont nije izašao praznih ruku!
 
 
 
Za Vašu pažnju
 
ARZAMAS
„Arzamas je roman o sreći i smrti koje se sudaraju kroz svakodnevni život majke koja odlazi i ćerke koja ostaje...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Cafe Galerija Freedom

Otvara se izlagačka sezona u Freedom-u!...

Izložba "Zašto crvena?"

Zašto crvena? pitanje je kustosa upućeno meni prilikom rada na jednom projektu a povodom kolorita koji koristim. Crvena je,...