Početna » Specijal » Ostalo »

Veče sa Matijom - Zvezdara teatar

 
Veče sa Matijom - Zvezdara teatar
ARHIVA
Ostalo | dodato 28.12.2011.
Detalji

Mesto dešavanja: Zvezdara Teatar, Beograd
Vreme dešavanja: 30. decembra 2011.g u 20h

 
 

U petak, 30. decembra 2011.g u 20h održaće se „Veče sa Matijom“, tradicionalno dobrotvorni program koji Matija Bećković već 15. put održava u Zvezdara teatru.

Naš uveženi pesnik će govoriti svoje objavljene i neke nove stihove, a prihod od prodaje ulaznica i donatorskih priloga ustupa zajedno sa pozorištem „Zvezdara teatar“ u humanitarne svrhe.

Do sada su donatorski prihodi upućeni:
Deci-ratnoj siročadi u Trebinju, Obnovi kupole Manastira Svetog Vavedenja u Beogradu, Domu za decu bez roditeljskog staranja “Drinka Pavlović“ u Beogradu, Domu za decu bez roditeljskog staranja u Zvečanskoj ulici, Dečijem hematološko-onkološkom odelenju Univerzitetske klinike u Tiršovoj ulici u Beogradu, Klinici za ginekologiju i akušerstvo KBC „Dragiša Mišović“ u Beogradu, Institutu za zaštitu majke i deteta Srbije „Dr Vukan Čupić“ na Novom Beogradu, Dečijem odeljenju Instituta za mentalno zdravlje u Beogradu, Školi za učenike oštećenog sluha „Veljko Radmanović“ u Zemunu, Narodnoj kuhinji Prekovo kod Novog brda (Kosovo i Metohija), za izgradnju crkve u selu Krtova u Bosni i Hercegovini, za izgradnju crkve u Nikšinom Kiljanu na planini Lukavici, Udruženju članova i prijatelja Matice srpske-Senta i Narodnoj biblioteci „Stefan Prvovenčani“ u Kraljevu. 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Etno selo Babina Reka
Etno selo Babina Reka se nalazi u lazarevačkoj opštini u sklopu sela Trbušnica......
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Lari Tompson

Tragedija jedne mladosti......

Igrale se delije

'Igrale se delije, nasred zemlje Srbije.'

Delije su pojam za junaštvo. Kako naći junaka u sebi – svim društ...

The Beach

Po romanu "Stranac" Albera Kamija......