Početna » Specijal » Ostalo »

Trg otvorenog srca

 
Trg otvorenog srca
ARHIVA
Ostalo | dodato 14.12.2011.
Detalji

Ukusno ukrašene drvene kućice, grupisane tako da simbolizuju mali gradski trg, nalaziće se na Trgu Republike, od 12.12.2011. do 20.01.2012. godine.
Radno vreme, svakog dana od 10 do 23h, izuzev 31.12. kada će biti produženo do 2 sata posle ponoći.

 
 

U vreme Nove godine i Božića, prazničnu atmosferu evropskih metropola upotpunjuju tradicionalni festivali – romantični zimski detalji i kućice iz kojih mame mirisi kolača, kuvanog vina, čaja i drugih ukusnih napitaka i zalogaja.

Grad otvorenog srca...

Ove godine i Beograd ima svoj praznični kutak - „Trg otvorenog srca“.

Ova manifestacija se realizuje u okviru novogodišnjeg programa „Grad otvorenog srca”, koji organizuje Grad Beograd.

Osnovna ideja „Trga otvorenog srca“ je stvaranje prepoznatljive praznične atmosfere u samom srcu Beograda.

Ukusno ukrašene drvene kućice, grupisane tako da simbolizuju mali gradski trg, nalaziće se na Trgu Republike, od 12.12.2011. do 20.01.2012. godine.

U centru „Trga otvorenog srca” je bina na kojoj će biti organizovan muzički i zabavni program. Voditelji programa su poznati muzičari, Dejan Cukić i Igor Blažević - Prljavi inspektor Blaža.

Tokom manifestacije, posetioci će moći da uživaju u proizvodima i zanimljivim promocijama brojnih prijatelja „Trga otvorenog srca”.

U skladu sa duhom praznika, ova manifestacija će imati i humanitarni karakter.

Kupovinom novogodišnje šolje "Grad otvorenog srca", po ceni od 150 dinara, svaki posetilac pomaže da se prikupe sredstva koja će biti poklonjena za akciju Skupštine grada Beograda „Beogradski bebi klub“. 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Korešpodencija
Korešpodencija - je rađena prema tekstu Borislava Pekića, čiju dramatizaciju je radio Borislav Mihajlović Mihiz, a sve to u režiji Gorčina Stojanovića koji je u Zvezdara teatru prvi put režirao pre 20 godina....
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Bebel Gilberto

Međunarodno priznata i Gremi nagrađena brazilska pevačica Bebel Žilberto nastupiće u Beogradskoj areni, 18. jula! ...

D. Mrazov mali pomoćnik u bioskopima

U periodu najradosnijih praznika uživajte u filmu “Deda Mrazov mali pomoćnik”!...

Relly Oldtimer-a

Kolona vremešnih lepotana kretala se starim kragujevačkim, carigradskim putem preko Mladenovca i Topole, do mesta gde je ro...