Početna » Specijal » Ostalo »

I Lady Fair - “Najbolje za nju”

 
I Lady Fair - “Najbolje za nju”
ARHIVA
Ostalo | dodato 13.05.2011.
Detalji

Mesto dešavanja: Beogradski sajam – hala 2
Vreme dešavanja: 20 – 22. maj 2011.

 
 

Na prvom sajmu za žene pod nazivom “Najbolje za nju” koji će biti održan od 20. do 22. maja u hali II Beogradskog sajma, sve posetiteljke očekuju bogat i sadržajan program i brojna iznenađenja.

Jedna od celina koja će imati zanimljivo trodnevno dešavanje je i CBT kulinarski kutak na kome će svoje umeće i tajne predstaviti udruženja kuvara, šefovi kuhinja beogradskih restorana, kao i javne ličnosti.
Pored velikog broja izlagača na sajmu će prisustvovati i Akademija Panjković, Karaja kozmetika i Fakultet za estetiku i kozmetologiju. Posetiteljke će biti u mogućnosti da saznaju koji su najnoviji make up trendovi aktuelni ovog proleća, tajne profesionalnih šminkera kao i najnovije trendove u oblikovanju frizura.

Na štandu Nivee, dermatolog sa VMA će određivati tipove kože i deliti damama savete koje kreme da koriste. Tu su i poklon-uzorci u vidu krema, losiona i brošura.

Doktor Feelgood će predstaviti svoj program za zdrav život koji ima za cilj da se osećate dobro i da budete zdravi. “ 505 savet dana“ za smanjenje stresa kojim je kako kaže Doktor Feelgood u više od 150 studija dokazano da redovno vežbanje smanjuje napetost i omogućava da lakše izađete na kraj sa stresnim događajima.

Da li su im zvezde naklonjene, zaljubljenici u horoskop će saznati od astrologa Peđe Petrovića koji kaže da je astrologija pre svega nauka ali i drevna veština. On će u astro kutku raditi kratke uporedne analize i odgovarati na sva pitanja posetiteljki. Vladimir Vlajić takođe astrolog će održati predavanja na temu kako privući i zadržati partnera.

Jedna od celina koja će imati zanimljivo trodnevno dešavanje je i CBT kulinarski kutak na kome će svoje umeće i tajne predstaviti udruženja kuvara, šefovi kuhinja beogradskih restorana, kao i javne ličnosti. Isidora Bjelica, Luka Tešanović, restoran „Ruski car“ su samo od nekih učesnika sa kojima će se posetioci družiti.

Sigurno ste čuli da kažu „Ono što je za žene Nedelja mode, za muškarce je to Sajam automobila“. Međutim sve je više žena za volanom. Za razliku od muškaraca, prilikom kupovine novog automobila žene se češće vode emocijama a ne razumom. Muškarci žele izgled a žene praktičnost. Upravo ove informacije ćete moći da potvrdite na „Sajmu za žene“, gde će Fiat predstaviti najnovije modele automobila namenjene samo ženi tj. „Najbolje za nju“. 
 
 
Za Vašu pažnju
 
16. Beogradski salon vina
16. Beogradski salon vina, biće održan 6. i 7. decembra 2019. u hotelu Hyatt Regency...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

AKSA novobeogradski porodični dani

Prvi porodični sajam pod nazivom AKSA novobeogradski porodični dani svečano je otvoren u subotu 14. maja na platou ispred ...

R1 (ex Crystal)

Klub " R 1 " je potpuno novi brend u beogradskom clubbingu, smešten u prijatnom i mirnom delu naselja Senjak....

Otros Aires

Argentinski bend i ove godine u našoj zemlji nastupa u okviru internacionalnog festivala Belgrade Tango Encuentro (BTE)....