Početna » Specijal » Ostalo »

49. Međunarodni salon automobila

 
49. Međunarodni salon automobila
ARHIVA
Ostalo | dodato 23.03.2011.
Detalji

Međunarodni salon automobila održava se na
Beogradskom sajmu, od 25. marta do 3. aprila

BEOGRADSKI SAJAM
Bulevar vojvode Mišića 14, 11000 Beograd, Srbija
Tel./Fax: +381 (0)11 2655-317

 
 

Svečano otvaranje 49. međunarodnog salona automobila i 6. međunarodnog sajma motocikala i bicikala je u petak, 25. marta u 11 časova, u hali 1 Beogradskog sajma.

Posetioci će moći da uživaju u 85 sajamskih premijera, 58 noviteta, 37 brendova i 20 top premijera.
Međunarodni salon automobila održava se na Beogradskom sajmu od 25. marta do 3. aprila i jedan je od 19 sajmova automobila u svetu koji će se 2011. održati pod okriljem Međunarodne asocijacije proizvođača automobila – OICA.

Istovremeno sa ovom 49. smotrom održava se i 6. MOTOPASSION – Međunarodni sajam motocikala i bicikala.

Pod sloganom "Poslastica za oči" beogradskoj publici će se na 35 hiljada kvadrata predstaviti oko 450 proizvođača, uvoznika i distributera svih automobilskih brendova koji posluju na našem tržištu.

Brojke koje će obeležiti 49. međunarodni salon automobila i 6. međunarodni sajam motocikala i bicikala MOTOPASSION, dovoljno su ilustrativne – posetioci će moći da uživaju u 85 sajamskih premijera, 58 noviteta, 37 brendova i 20 top premijera.

Učesnici ovogodišnjeg Salona automobila biće i brojne banke, lizing kompanije i osiguravajuća društva.

Gotovo pola veka na beogradskom Salonu automobila predstavljaju se dometi svetske automobilske industrije, kao jedan od glavnih ciljeva manifestacije, ali ovaj događaj oduvek je poznat i po mnogobrojnim aktuelnim i atraktivnim dešavanjima – sajamskom reliju, paradi "old tajmera", Oskaru prestiža, izboru za najlepšu hostesu, nagradnoj igri u kojoj će ove godine najsrećniji posetilac sa kupljenom ulaznicom osvojiti PUNTA, mnogobrojnim probnim vožnjama i stručnim predavanjima.

Uobičajenu koncepciju ovogodišnjeg Salona automobila upotpuniće i strukovne organizacije, udruženja i klubovi.

Auto-moto savez Srbije svoj nastup će organizovati u znaku jubileja – 90 godina od osnivanja, a prvi put će se kao izlagač predstaviti i nacionalna Agencija za bezbednost saobraćaja.

Kancelarija za mlade beogradske Gradske uprave promovisaće akciju "Ili voziš ili piješ", a Udruženje proizvođača drumskih vozila Srbije organizovaće stručnu konferenciju "Bezbednost u saobraćaju i tehnička regulativa za vozila".

Istoj temi biće posvećen i premijerni sajamski nastup Nacionalne asocijacije tehničkih pregleda NATEP.

Uz afirmisanje propisa vezanih za tehničku ispravnost vozila oni će postaviti i dve linije tehničkih pregleda – za automobile i za motocikle.

SERVISNE INFORMACIJE

Radno vreme je od 10 do 20 časova. Pojedinačne ulaznice koštaju 300 dinara, a ulaznice za grupne posete staju 200 dinara. Parking se plaća 100 dinara na sat. Celodnevna parking ulaznica je 600 dinara.

Familly day, dan kada cela porodica može da provede prijatan dan na Beogradskom sajmu i obiđe Salon automobila za 500 dinara, je u četvrtak, 31. marta.

Hale: Hala 1, Hala 2, Hala 3, Hala 3A, Hala 1A, Hala 5, Hala 4, Otvoreni prostor 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Crna kutija
Koliko poznajemo one najbliže sa kojima i pored kojih živimo? Šta je istina, a šta tajna?...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

BEOTRUCK 2012

50. Međunarodni salom privrednih vozila i prateće opreme (OICA) "Beotrack 2012"...

Sajam vina u Skadarliji

Ugostiteljsko preduzeće Stari grad, u čijem sastavu posluju najstariji i najpoznatiji beogradski ugostiteljski i hotelski o...

Sajam etno hrane i pića

U hаli 3 Beogrаdskog sаjmа, od subote, 26. novembrа do utorkа, 29. novembrа 2011., održava se 6. Sаjаm etno hrаne ...