Početna » Specijal » Ostalo »

EA otvara svoju prvu radnju!

 
EA otvara svoju prvu radnju!
ARHIVA
Ostalo | dodato 16.09.2010.
Detalji

GIORGIO ARMANI Grupa je jedna od vodećih modnih grupa luksuznih proizvoda u svetu sa preko 5.000 zaposlenih i 12 fabrika.

 
 

Kompanija Giorgio Armani sa zadovoljstvom najavljuje otvaranje prve Emporio Armani radnje u Beogradu i Srbiji.

Mnogo više od prodajnog prostora, dizajn nove radnje je oličenje vizije Đorđa Armanija o modernom svakodnevnom životnom stilu, koji on zaista predstavlja.
Enterijer ovog prestižnog modnog objekta pažljivo je osmišljen i dizajniran od strane Đorđa Armanija i njegovog tima arhitekata.

Plafon je od belog marmorina, dok je pod napravljen od svetlog, sjajnog kamena dajući prostoru glamurozan izgled. Na ulazu u radnju dominira veliki ekran na kome se prikazuje nova kolekcija, dok pozadinski prosvetljene velike reklamne fotografije ukrašavaju enterijer. Veliki odeljak za modne dodatke u ulaznoj zoni ukazuje na luksuzan prostor koji ujedno odaje utisak privatnosti. Modni dodaci su izloženi u staklenim kutijama sa pozadinom od svilene tkanine u boji bronze.

Na zidovima se naizmenično smenjuju crno staklo i tkanina u boji bronze duž cele radnje.

Mnogo više od prodajnog prostora, dizajn nove radnje je oličenje vizije Đorđa Armanija o modernom svakodnevnom životnom stilu, koji on zaista predstavlja. Radnja nudi kompletnu Emporio Armani kolekciju za žene i muškarce, koja uključuje formalnu i svakodnevnu odeću, modne dodatke, satove, naočare, nakit, donji veš i kupaće kostime, Armani Jeans - za žene i muškarce, kao i sportsku liniju EA7, za žene i muškarce, koja je razvijena u saradnji sa Reebokom.

GIORGIO ARMANI Grupa je jedna od vodećih modnih grupa luksuznih proizvoda u svetu sa preko 5.000 zaposlenih i 12 fabrika. Ona dizajnira, proizvodi, distribuira i trguje na malo modnim i ostalim svakodnevnim proizvodima kao što su odeća, modni dodaci, naočare, satovi, nakit, kućni nameštaj, parfemi i kozmetika pod spektrom brendova: Giorgio Armani Prive, Giorgio Armani, Emporio Armani, Armani kolekcije, AJ|Armani Jeans, A/X Armani Exchange, Armani Junior, Armani za tinejdžere, Armani za bebe i Armani kuća. Ekskluzivna distributivna mreža Grupe sadrži 76 Giorgio Armani butika, 19 Armani Collezioni radnji, 166 Emporio Armani radnji, 165 A/X Armani Exchange radnji, 17 AJ Armani Jeans radnji, 8 Armani Junior radnji, 10 Giorgio Armani Accessori radnji, 2 Emporio Armani Accessori radnji, 27 Armani Casa radnji i 14 Emporio Armani Caffe u 46 zemalja u svetu.



 
 
 
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Karneval u Rakovici

Drugi međunarodni Rakovički karneval održaće se u nedelju 6. aprila 2014. godine sa početkom u 12 časova....

...tvoji crteži su kao one Tesline enrgetske linije pored mog pejzaža!

Izložba Branislava Nikolića i Selmana Trtovaca...

Izložba: Španija i Srbija teniske velesile

Institut Servantes i Sportski fond Zepter organizuju u sredu u svečano otvaranje izložbe Španija i Srbija: teniske velesil...