Početna » Specijal » Ostalo »

Druga Beogradska regata

 
Druga Beogradska regata
ARHIVA
Ostalo | dodato 13.08.2010.
Detalji

Mesto održavanja: Makiš, Ada Ciganlija, Beograd
Vreme održavanja: nedelja, 15. avgust 2010. god.

 
foto: Prva Beogradska regatafoto: Prva Beogradska regatafoto: Prva Beogradska regatafoto: Prva Beogradska regatafoto: Prva Beogradska regatafoto: Prva Beogradska regatafoto: Prva Beogradska regatafoto: Prva Beogradska regatafoto: Prva Beogradska regatafoto: Prva Beogradska regata
 

Druga BEOGRADSKA REGATA će biti održana u nedelju 15. avgusta sa početkom u 10h na reci Savi u organizaciji Rafting kluba “ALFA TIM”.

Ukoliko imate svoje plovilo registracija za učešće iznosi 200 din. U slučaju da nemate svoj čamac a želite da učestvujete na regati, možete rezervisati mesto u nekom od čamaca organizatora po ceni od 500 dinara po osobi.
Cilj organizacije ove manifestacije je da animira i pozove građane i goste grada na reke, afirmise turističku ponudu, ukaže na prirodne lepote Beograda, promoviše rafting kao sport i omogući druženje beogradskih zaljubljenika u reku Savu.

Start regate se nalazi na Makišu, nedaleko od raskrsnice ul. Bore Stankovića (ulica koja spaja Savsku magistralu i Makiški put) i Makiškog puta. Cilj regate je na beogradskom kupalištu Ade Ciganlije, neposredno pored kluba "Easy".

Regata će imati i svoj sportsko-rekreativni deo koji podrazumeva rafting trku discipline head-to-head i turnir u odbojci na pesku. Naime, na cilju regate formiraće se četvoročlani timovi (potrebna prijava organizatoru na licu mesta) koji će se oprobati u head-to-headu i odbojci u nokaut formi takmičenja. Na kraju sportsko-rekreativnog dela biće proglašen pobednik.

Učešće na regati je omogućeno svim zainteresovanima. Ukoliko imate svoje plovilo registracija za učešće iznosi 200 din. U slučaju da nemate svoj čamac a želite da učestvujete na regati, možete rezervisati mesto u nekom od čamaca organizatora po ceni od 500 dinara po osobi. U cenu je uključen i ručak na cilju regate.

Mole se svi zainteresovani da se prijave u najkraćem mogućem roku jer je broj mesta u čamcima organizatora ograničen. Takođe se mole svi učesnici da najkasnije u 09h budu na startu regate radi blagovremene registracije i pripreme plovila.

Program regate:


08:00h Okupljanje na startu regate. Registracija i priprema plovila za ulazak u reku
10:00h Start regate
11:00h Odmorište marina “Železničar”
12:00h Odmorište vrh Ade Međice
13:00h Dolazak na cilj regate
13:30h Početak sportsko-rekreativnog dela regate. Start rafting trke discipline head-to-head
14:00h Proglašenje pobednika rafting trke. Početak turnira u odbojci na pesku
16:00h Proglašenje pobednika turnira u odbojci na pesku i ukupnog pobednika
17:00h Kraj regate

U cilju unapredjenja turističke ponude Beograda tokom letnje sezone Turistička organizacija Beograda je pružila podršku u promociji ove manifestacije. Podršku pruža i Sekretarijat za sport grada Beograda.

Informacije o manifestaciji i prijavljivanje zainteresovanih za učešće na regati:
info@alfatim.rs , www.beogradskaregata.rs , tel. 063 334 111
 
 
 
Za Vašu pažnju
 
57.Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije
Najznačajniji regionalni i evropski događaj u sferi dizajna, proizvodnje i distribucije nameštaja, drvne industrije i pratećih grana u jugoistočnoj Evropi...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Revija kupaćih kostima "Legend"

Revijom kupaćih kostima domaćeg modnog brenda "Legend" na Adi Ciganliji, Modna agencija FOX Models označila je početak se...

Sidro

Adresa: Ada Ciganlija bb (kod "Avantura parka")
11000 Beograd
Radno vreme: 09-22h
...

Skočio s mosta na Adi

Izvesni Dane (53) ušunjao se na gradilište i skočio sa mosta na Adi, sa visine od 22 metra. Sve to kamerom zabeležio je n...