Početna » Specijal » Ostalo »

Belgrade 24h race

 
Belgrade 24h race
ARHIVA
Ostalo | dodato 22.06.2010.
Detalji

Mesto održavanja: Beograd
Vreme održavanja: od 25. - 27. juna 2010. god.

 
 

U periodu od 25. do 27. juna 2010. godine odrzaće se Belgrade 24h race - prva međunarodna trka GT automobila po ugledu na svetske trke - La Manse 24h, Ninberga 24h i drugih.

Jedan od najskupljih sportova na svetu prate i adekvatni zabavni sadržaji. Pored dobrog druženja, nebrojeno mnogo konjskih snaga na jednom mestu očekuje nas pre svega manifestacija koja će poboljšati imidž Beograda.
Tokom tri dana trajanja manifestacije posetioci će imati priliku da premijerno vide automobile čija vrednost prelazi pola miliona eura, a novinari će imati pristup automobilima i vozačima tokom neformalnih druženja u Grand Casino-u gde Vas očekuju brojna iznenađenja kao i sjajne žurke.

Jedan od najskupljih sportova na svetu prate i adekvatni zabavni sadržaji. Pored dobrog druženja, nebrojeno mnogo konjskih snaga na jednom mestu očekuje nas pre svega manifestacija koja će poboljšati imidž Beograda.

Program Balgrade 24h race-a

25. jun od 17h

- Izlozba trkackih automobile
- Exit party
- Race taxi
- Speedologija (poznate ličnosti se takmiče na drive simulatorima)
- Beer fest

26. jun

Od 10 am -Trening

Od 12 pm - Sampionat Srbije

Od 18 pm -Kvalifikacije

Od 19:30 pm -Beer fest , Exit party, Speedologija

27.jun

Od 11 am - Superturizmo, počasna vožnja otvaranje trke

U 12:30 pm - Start trke 500km

Od 19pm - Beer fest, Exit party, Speedologija

Kulturno zabavni program Belgade 24h race

Kulturno-zabavni program je predviđen tokom sva tri dana održavanja Belgrade 24h race-a. Učesnici programa su Beer fest, Exit, Speedologija, čiji će štandovi pružiti posetiocima najrazličitije sadržaje zabavno informativnog karaktera.Takođe će se održati planirana akcija 25. juna “Race taksi” u kojoj će svi zainteresovani imati jedinstvenu priliku da osete moć trkačkog automobila od 500 KS.

- Beer fest (25, 26, 27 jun) će na ovoj manifestaciji promovisati program koji je takođe podržan od strane grada Beograda a koji će se održati u avgustu tekuće godine.

- Exit (25. juna) će, u okviru prostora predviđenog za gledaoce na prikladnoj bini, prirediti specificnoj ciljnoj grupi odličan line up DJ-eva što garantuje sjajan muzički program.

- Šator Speedologije (25, 26, 27 jun) će na zabavno edukativan način spojiti brzinu i ekologiju i to putem turnira na drive simulatorima. Na turniru će učestvovati brojne poznate ličnosti koje će svojim prisustvom pružiti podršku akciji.

*Prezentaciju sa detaljnim planom i programom ovog dešavanja možete preuzeti u rubrici MULTIMEDIA (ispod) 
 
 

LOKACIJA I VREME

Nema unosa u repertoaru za ovaj objekat
Za Vašu pažnju
 
Put pod noge - 42. Međunarodni beogradski sajam turizma
Pod sloganom „Put pod noge“ od 20. do 23. februara 2020. godine u halama Beogradskog sajma...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

402 Street Race Srbija 2008

Večito rivalstvo između muškaraca u automobilizmu, ko ima bolju „mašinu“ i ko bolje vozi, pedesetih godina prošlog ...

Prodaja jednodnevnih ulaznica za Exit

Počinje pretprodaja jednodnevnih ulaznica za Exit festival koji će se održati od 12. do 15. jula 2012. godine na Petrovara...

BG car show 02 i motopassion

Automobili, auto prikolice, oprema i pribor, motori i sistemi prenosa, hodni deo vozila, šasije, oprema za vozila, prateća ...