Početna » Specijal » Ostalo »

Prvi Beogradski sajam venčanja

 
Prvi Beogradski sajam venčanja
ARHIVA
Ostalo | dodato 11.06.2010.
Detalji

Mesto održavanja: Beogradska arena
Vreme održavanja: 12. i 13. jun 2010. od 11-22h
Cena karte: 200 dinara

 
 

„Prvi Beogradski sajam venčanja“ biće održan za vikend, 12. i 13. juna u Beogradskoj areni u organizaciji magazina „Venčanje“, grada Beograda i Arene Beograd.

Celokupna ponuda venčanica, svetskih i domaćih brendova, renomirane zlatare, bogata dekorativna i restoranska ponuda iz cele Srbije kao i sve drugo što čini venčanje najlepšim danom u životu svih mladenaca, biće izloženo u 45 VIP loža arene.
Osluškujući potrebe budućih mladenaca, ali i mnogobrojnih privrednika koji se bave industrijom venčanja, magazin “Venčanje” i Arena Beograd, omogućili su budućim slavljenicima da i u letnjem periodu brzo i lako na jednom mestu pronađu sve što je neophodno za njihov dan venčanja. Celokupna ponuda venčanica, svetskih i domaćih brendova, renomirane zlatare, bogata dekorativna i restoranska ponuda iz cele Srbije kao i sve drugo što čini venčanje najlepšim danom u životu svih mladenaca, biće izloženo u 45 VIP loža Beogradske arene.

Karte za “Prvi Beogradski sajam venčanja” po ceni od 200 dinara, već se nalaze u prodaji na blagajni Beogradske arene, a radno vreme sajma biće od 11.00 do 22.00h. Svi izlagači su za “Prvi Beogradski sajam venčanja” pripremili specijalne ponude po jedinstvenim cenama, što će budućim mladencima u velikoj meri finansijski olakšati njihov dan venčanja.

Prateći svetske trendove, po prvi put jedan sajam venčanja biće organizovan u Beogradskoj areni, pa će građani Srbije moći da zavire u ovo velelepno zdanje i prisutvuju najatraktivnijem sajmu na Balkanu. Zaštitni znak ovogodišnjeg sajma biće svakako i svetski mjuzikl „Mama Mia“ koji će se izvoditi u Beogradskoj areni od 29. juna do 11. jula a bavi se upravo tematikom venčanja.

Obzirom da je magazin „Venčanje“ već devet godina organizator popularnog „Weeding weekend“-a koji se iz godine u godinu tradicionalno održava u februaru mesecu u hotelu Hyatt Regency i okuplja privrednike iz cele Srbije, nema sumnje da će „Prvi Beogradski sajam venčanja“ na kome ove godine po prvi put učestvuju i firme iz Slovenije i Hrvatske, postati brend koji će vremenom okupiti privrednike celog Balkana.
U duhu ljubavi i venčanja, svim budućim mladencima organizatori poručuju: "Budite sa nama, a mi ćemo biti deo vašeg slavlja".
 
 
 
Za Vašu pažnju
 
“Best Buy Automobil u Evropi 2020.”: Opel Corsa
Opel Corsa osvojio prestižnu nagradu „Best Buy Automobil godine u Evropi 2020.”...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Beogradski sajam knjiga

Otvaranje Sajma knjiga: Sajam će otvoriti književnik Dragoslav Mihailović. U ime zemlje počasnog gosta otvaranje Sajma ć...

Treći Delta Generali BG Car Show

Treću godinu za redom kompanija Delta Generali Osiguranje generalni je sponzor prodajne izložbe automobila koja se ove godi...

Kragujevac Auto Ekspo

U Kragujevcu će se od 26. do 30. novembra održati Sajam automobila i autodelova koji će okupiti 40 prodavaca automobila i ...