Početna » Specijal » Ostalo »

3. Delta Generali BG Car Show

 
3. Delta Generali BG Car Show
ARHIVA
Ostalo | dodato 09.03.2010.
Detalji

Mesto održavanja: Beogradski sajam, hale 1, 1a, 2, 3, 3a i 4
Vreme održavanja: od 8. - 14. marta 2010.
Cena ulaznice: 300 (pojedinačna), 200 (za grupne posete), 500 (Family day) i 100 dinara je parking po satu korišćenja.
Radno vreme: od 10h-20h

 
 

Uprkos aktuelnoj krizi svetske automobilske industrije, Beogradski sajam je uspeo i ove godine da domaćoj javnosti pruži kontinuirani uvid u aktuelne trendove i najnovije modele auto i moto industrije.

Ova izložbeno prodajna manifestacija upoznaće posetioce, i potencijalne kupce sa uslovima kupovine, popustima i povoljnim kreditima za već poznate modele, ali će se promovisati i 47 noviteta, koji stižu na naše tržište.
Sajam automobila pod nazivom 3. Delta Generali Bg Car Show organizovan je u saradnji sa Title sponzorom kompanijom Delta Generali osiguranje, zajedno sa 5. Međunarodnim sajmom motocikala i bicikala MOTOPASSION i izložbom prateće industrije i garažno servisne opreme.

I pored otežanog poslovanja i smanjenog obima prodaje, proizvođači, uvoznici i distributeri će se predstaviti punim kapacitetom i pokušati da u direktnom tržišnom nastupu realizuju konkretne poslovne aranžmane. U tome će im pomoći prisutne finansijske institucije sa lepezom svojih proizvoda.

Ovaj koktel sajmova se organizuje u vremenu od 08. do 14. marta 2010. godine na kompletno raspoloživom izložbenom prostoru u halama: 1, 1a, 2, 3, 3a i 4, uz učešće oko 370 izlagača od čega je 180 inostranih.

Radno vreme manifestacija je od 10:00 do 20:00 časova. Cena pojedinačne ulaznice je 300 dinara, za grupne posete 200, dok je parking 100 dinara po satu.

Svečano otvaranje je u ponedeljak, 08. marta u 12:00 časova u Hali 1, Beogradskog sajma. Sajmove otvara dr Slobodan Milosavljević, ministar trgovine i usluga u Vladi Republike Srbije.

Ova izložbeno prodajna manifestacija upoznaće posetioce, i potencijalne kupce sa uslovima kupovine, popustima i povoljnim kreditima za već poznate modele, ali će se promovisati i 47 noviteta, koji stižu na naše tržište. Kod motocikala, koji su smešteni u halama 3 i 3a, u ponudi će se naći 38 premijera.

U nameri da se ljubiteljima četvorotočkaša i dvotočkaša omoguće mnogobrojna prijatna iznenađenja, pripremljena je posebna scenografija, sa nizom zabavnih i takmičarskih sadržaja, ali i nagradnim igrama.

Počinje se tradicionalnim 11. Sajamskim relijem koji se vozi za šampionat države - Trofej Beograda, uz učešće 35 domaćih i stranih vozača. Organizator relija je ASK Zemun, a pokrovitelj Beogradski sajam. Reli startuje dan pre početka Sajma automobila, u nedelju 7. marta u 9 časova ispred pešačkog ulaza Beogradskog sajma na Bulevaru vojvode Mišića i vozi se na relaciji Košutnjak-Avala i nazad. Trka traje do 17:30 časova. Proglašenje pobednika je u 18:30 časova u Svečanoj sali, Upravne zgrade, Beogradskog sajma.

Na štandu SAT-a u Hali 1, posetioci će imati priliku da se zabave i takmiče na neobičan način i osvoje vrednu nagradu- automobil marke „Chery Ego“, koji prvi put stiže na evropsko tržište.

U atrijumu Hale 1 NAVAK- Nacionalna vozačka akademija, treću godinu za redom posetiocima Sajma obezbeđuje vrhunsku zabavu i edukaciju iz oblasti bezbednosti saobraćaja. Sa vozačkom dozvolom svako će imati priliku da se na novom simulatoru, čeonog sudara i prevrtanja uveri u efikasnost sigurnosnog pojasa. Glavna atrakcija biće vožnja na poligonu. Najbolje očekuju nagrade u vidu besplatnih trening vožnji u centru Nacionalne vozačke akedemije u Subotištu.

Podsećamo Vas na Family day, četvrtak, 11. mart, kada će roditelji sa decom moći da posete Sajam po povlašćenoj ceni u iznosu od 500 dinara.

U petak, 12. marta u 18 časova u hali 1 održaće se i izbor za najlepšu hostesu Sajma automobila.

Napominje se da će ulaznica sa ovih manifestacija važiti i za 48. Međunarodni sajam privrednih vozila Beotruck koji će se održati od 23. do 27. marta 2010.godine.
 
 
 

LOKACIJA I VREME

Nema unosa u repertoaru za ovaj objekat
Za Vašu pažnju
 
16. Beogradski salon vina
16. Beogradski salon vina, biće održan 6. i 7. decembra 2019. u hotelu Hyatt Regency...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Vejn Šorter otvara 26. džez festival

Vejn Šorter (Wayne Shorter), najuticajniji džez muzičar današnjice, otvoriće 26. Beogradski džez festival 28. oktobra o...

Karte za beogradsku filharmoniju

Beogradska filharmonija obaveštava sve ljubitelje dobre muzike da karte za novu koncertnu sezonu mogu kupiti u holu Delta Ci...

Farma: Firčijeva osveta

Ovonedeljni gazda imanja Firči za sluge odabrao Minu Kostić i, naravno, Miloša Bojanića....