Početna » Specijal » Ostalo »

3. Delta Generali BG Car Show

 
3. Delta Generali BG Car Show
ARHIVA
Ostalo | dodato 09.03.2010.
Detalji

Mesto održavanja: Beogradski sajam, hale 1, 1a, 2, 3, 3a i 4
Vreme održavanja: od 8. - 14. marta 2010.
Cena ulaznice: 300 (pojedinačna), 200 (za grupne posete), 500 (Family day) i 100 dinara je parking po satu korišćenja.
Radno vreme: od 10h-20h

 
 

Uprkos aktuelnoj krizi svetske automobilske industrije, Beogradski sajam je uspeo i ove godine da domaćoj javnosti pruži kontinuirani uvid u aktuelne trendove i najnovije modele auto i moto industrije.

Ova izložbeno prodajna manifestacija upoznaće posetioce, i potencijalne kupce sa uslovima kupovine, popustima i povoljnim kreditima za već poznate modele, ali će se promovisati i 47 noviteta, koji stižu na naše tržište.
Sajam automobila pod nazivom 3. Delta Generali Bg Car Show organizovan je u saradnji sa Title sponzorom kompanijom Delta Generali osiguranje, zajedno sa 5. Međunarodnim sajmom motocikala i bicikala MOTOPASSION i izložbom prateće industrije i garažno servisne opreme.

I pored otežanog poslovanja i smanjenog obima prodaje, proizvođači, uvoznici i distributeri će se predstaviti punim kapacitetom i pokušati da u direktnom tržišnom nastupu realizuju konkretne poslovne aranžmane. U tome će im pomoći prisutne finansijske institucije sa lepezom svojih proizvoda.

Ovaj koktel sajmova se organizuje u vremenu od 08. do 14. marta 2010. godine na kompletno raspoloživom izložbenom prostoru u halama: 1, 1a, 2, 3, 3a i 4, uz učešće oko 370 izlagača od čega je 180 inostranih.

Radno vreme manifestacija je od 10:00 do 20:00 časova. Cena pojedinačne ulaznice je 300 dinara, za grupne posete 200, dok je parking 100 dinara po satu.

Svečano otvaranje je u ponedeljak, 08. marta u 12:00 časova u Hali 1, Beogradskog sajma. Sajmove otvara dr Slobodan Milosavljević, ministar trgovine i usluga u Vladi Republike Srbije.

Ova izložbeno prodajna manifestacija upoznaće posetioce, i potencijalne kupce sa uslovima kupovine, popustima i povoljnim kreditima za već poznate modele, ali će se promovisati i 47 noviteta, koji stižu na naše tržište. Kod motocikala, koji su smešteni u halama 3 i 3a, u ponudi će se naći 38 premijera.

U nameri da se ljubiteljima četvorotočkaša i dvotočkaša omoguće mnogobrojna prijatna iznenađenja, pripremljena je posebna scenografija, sa nizom zabavnih i takmičarskih sadržaja, ali i nagradnim igrama.

Počinje se tradicionalnim 11. Sajamskim relijem koji se vozi za šampionat države - Trofej Beograda, uz učešće 35 domaćih i stranih vozača. Organizator relija je ASK Zemun, a pokrovitelj Beogradski sajam. Reli startuje dan pre početka Sajma automobila, u nedelju 7. marta u 9 časova ispred pešačkog ulaza Beogradskog sajma na Bulevaru vojvode Mišića i vozi se na relaciji Košutnjak-Avala i nazad. Trka traje do 17:30 časova. Proglašenje pobednika je u 18:30 časova u Svečanoj sali, Upravne zgrade, Beogradskog sajma.

Na štandu SAT-a u Hali 1, posetioci će imati priliku da se zabave i takmiče na neobičan način i osvoje vrednu nagradu- automobil marke „Chery Ego“, koji prvi put stiže na evropsko tržište.

U atrijumu Hale 1 NAVAK- Nacionalna vozačka akademija, treću godinu za redom posetiocima Sajma obezbeđuje vrhunsku zabavu i edukaciju iz oblasti bezbednosti saobraćaja. Sa vozačkom dozvolom svako će imati priliku da se na novom simulatoru, čeonog sudara i prevrtanja uveri u efikasnost sigurnosnog pojasa. Glavna atrakcija biće vožnja na poligonu. Najbolje očekuju nagrade u vidu besplatnih trening vožnji u centru Nacionalne vozačke akedemije u Subotištu.

Podsećamo Vas na Family day, četvrtak, 11. mart, kada će roditelji sa decom moći da posete Sajam po povlašćenoj ceni u iznosu od 500 dinara.

U petak, 12. marta u 18 časova u hali 1 održaće se i izbor za najlepšu hostesu Sajma automobila.

Napominje se da će ulaznica sa ovih manifestacija važiti i za 48. Međunarodni sajam privrednih vozila Beotruck koji će se održati od 23. do 27. marta 2010.godine.
 
 
 

LOKACIJA I VREME

Nema unosa u repertoaru za ovaj objekat
Za Vašu pažnju
 
Kad su cvetale tikve
Roman Dragoslava Mihajlovića, „Kad su cvetale tikve“ prvi put je objavljen 1968. godine i izazvao je u to vreme značajnu reakciju socijalističkog režima....
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Gde je Džon Lenon zakopao LSD?

Građevinski radnici iz nekadašnjeg dvorišta legendarnog “Bitlsa” Džona Lenona iskopali flaše u kojima se, navodno, n...

Tajgera Vudsa ostavila supruga

On se vratio sportu i ponovo niže uspehe, ali u privatnom životu mu baš i ne ide....

Beogradski fadisti

Još jedan koncert "Beogradskih fadista", prvog fado ansambla na ovim prostorima i jednog od retkih van portugalskog govorno...