Početna » Specijal » Ostalo »

42. Međunarodni sajam građevinarstva

 
42. Međunarodni sajam građevinarstva
ARHIVA
Ostalo | dodato 14.04.2016.
Detalji

BEOGRADSKI SAJAM
Bulevar vojvode Mišića 14
11000 Beograd, Srbija
Tel: +381 11 2655 377
Fax: +381 11 2655 722

 
 

“Prava odluka u pravom trenutku”, pod tim sloganom biće održan 42. Međunarodni sajam građevinarstva, Vodeći sajamski događaj u građevinskoj industriji u regionu jugoistočne Evrope,

“Prava odluka u pravom trenutku” - pod tim sloganom biće održan 42. Međunarodni sajam građevinarstva.
od 19. do 23. aprila 2016. godine na Beogradskom sajmu. Na kompletnom raspoloživom prostoru predstaviće se svi segmenti građevinske delatnosti.

Na veliko zadovoljstvo posetilaca, biće izložena široka paleta materijala i proizvoda za gradnju, renoviranje, rekonstrukciju
i opremanje stanova i kuća.

Svi eminentni građevinski proizvođači, trgovci opremom i materijalima spremili su za posetioce u toku trajanja sajma ekskluzivne popuste do 30 posto, kao i specijalne ponude i mogućnosti plaćanja usluga i proizvoda.

Tradicionalno, sam ulazak na Beogradski sajam biće uređen u duhu srpskog graditeljstva i ponuditi najnovijia rešenja montažne gradnje kuća i vikendica od drveta, ali i kuće građene uz primenu najsavremenijih tehnologija gradnje.

Ambijent sajamskog prostora upotpuniće deo sa baštenskim mobilijarom.

Bogat program za stolariju smestiće se u Hali 1 i 1a, dok će se oprema za uređenje enterijera, eksterijera i osvetljenje nalaziti takođe u Hali 1a. Deo asortimana za uređenje enterijera, poput roletni, trakastih zavesa, kompjuterskih softvera u građevinarstvu i mašina za obradu profila za stolariju i obradu stakla, biće predstavljen u Hali 1.

Sve vrste materijala za gradnju biće izložene u Hali 2a, dok će veliki izbor betonskih proizvoda i uređaja za klimatizaciju i grejanje biti smešten u Hali 2b.

Veliki izbor keramičke galanterije i nameštaja za kupatila, kao i oprema za bazene i saune deo je programa u Hali 2c, dok će termo, hidro, zvučna izolacija, materijali za završne radove – boje, lakovi, mešavine i molerski alati moći da se odaberu u Hali 3 i Hali 3a.

Ponuda u Hali 4, pored profila za stolariju i fasade, odnosno galanterije za opremanje - bazira se na ponudi liftova, montažnih objekata, pregradnih zidova i plafona.

U toku manifestacije posetioci će imati mogućnost da dobiju besplatne stručne savete za uređenje enterijera.

Pored očekivane i tradicionalno velike poslovne posete, uz negovanje imidža poslovne manifestacije, Sajam građevinarstva je značajan za širi krug posetilaca koji planiraju građevinske radove.

Radno vreme manifestacije:

od utorka, 19. aprila do petka 22. aprila 2016. godine od 10 do 19h,
u subotu, 23. aprila od 10 do 17h.

Ulaznice: cena pojedinačne ulaznice je 300 dinara, a za grupne posete 200 dinara. Grupna ulaznica za đake, studente i profesore (uz overen spisak) iznosi 100 dinara.

Parking: 100 dinara po satu. 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Utopljena duša
Sudbina Vladislava Petkovića Disa, ukletog pesnika, višegodišnja je inspiracija Aleksandra Jugovića....
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

49. Međunarodni salon automobila

Brojke koje će obeležiti 49. međunarodni salon automobila i 6. međunarodni sajam motocikala i bicikala MOTOPASSION, dovol...

Steve Vai nastupa u Beogradu

Legendarni virtuoz na gitari u Kombank Areni ...

Splav Play

Premijerno predstavlja vrhunski Fusion restoran by Moon, Lounge Beach Bar, Galeriju moderne umetnosti, Noćni klub i After-Pa...