Početna » Specijal » Ostalo »

Sajam turizma – spoj biznisa i užitka

 
Sajam turizma – spoj biznisa i užitka
ARHIVA
Ostalo | dodato 12.02.2016.
Detalji

BEOGRADSKI SAJAM
Bulevar vojvode Mišića 14
11000 Beograd, Srbija
Tel: +381 11 2655 377
Fax: +381 11 2655 722
turizam@sajam.rs
www.beogradskisajamturizma.rs

RADNO VREME SAJMA:
18. februar 10-18 h
19-20. februar 10-19 h
21. februar 10-17 h

 
 

Do početka 38. Međunarodnog sajma turizma ostalo je manje od nedelju dana.

Gde još niste bili? - moto je pod kojim se održava ovogodišnja najveća i najznačajnija turistička manifestacija u zemlji i jugoistočnoj Evropi.
Preciznije, manifestacija počinje 18. i traje do 21. februara, a u istom terminu se održavaju i 12. Međunarodni sajam opreme za hotelijerstvo i ugostiteljstvo HORECA, 7. Sajam vina BEOWINE i 12. Sajam suvenira „Posetite Srbiju“. Ovaj „sajamski paket aranžman“ svake godine okuplja izuzetno veliki broj i izlagača i posetilaca, a tokom tih nekoliko dana klasičan izlagački koncept dopunjen je brojnim atraktivnim dešavanjima – promocijama, prezentacijama, degustacijama, okruglim stolovima i stručnim predavanjima.

„Gde još niste bili?“ moto je pod kojim se održava ovogodišnja najveća i najznačajnija turistička manifestacija u zemlji i jugoistočnoj Evropi, ali i pitanje za sve nas. Obilaženje sveta i „otkrivanje“ novih destinacija značajno doprinose kvalitetu života, opštoj kulturi i uživanju u zasluženom godišnjem odmoru.

Najveće turističke organizacije, agencije, turoperatori, hoteli, planinski centri, banje, jezera, gradovi, regije i zemlje sa svih kontinenata posetiocima manifestacije predstaviće svoju turističku ponudu.

Aranžmane za predstojeću sezonu, ali i druga putovanja za odmor, zabavu, rehabilitaciju, avanturu..., promovisaće više od 1150 izlagača iz 55 zemalja sveta.

Posetioci sajma imaće priliku da na jednom mestu dobiju sve informacije o aktuelnoj turističkoj ponudi, od najpovoljnijih first minute ponuda, preko ideja za predstojeću letnju sezonu, premijernih programa, aktuelnih spa vikenda ili city break ponuda, egzotičnih destinacija i gradova, luksuznih destinacija i hotela, specijalnih party putovanja, poslovnih centara i kongresnih dešavanja, kao i ski aranžmana u ovoj sezoni.

Izlagači tradicionalno pripremaju posebne sajamske cene, niže i do 40 odsto, kao i druge ekskluzivne pogodnosti za zaljubljenike u putovanja.

Zemlja partner ovogodišnjeg Sajma turizma je Slovenija. Pod sloganom „ZELENA. AKTIVNA. ZDRAVA.“ predstaviće se ova zelena zemlja, koja se nalazi u srcu Evrope i koja očarava svojom raznolikošću.

PRATEĆI PROGRAM

Prezentacije, promocije, konferencije, prateći programi i kosmopolitski duh koji prestonicu Srbije - Beograd, Beogradski sajam i Sajam turizma svakog februara učine centrom sveta tokom 4 sajamska dana, izazivaju veliko interesovanje javnosti i medija za ovu manifestaciju.

Pod sloganom „Taste Serbia“, nedelja, 21. februar osmišljen je kao gastronomski dan i sveobuhvatna prezentacija Srbije i Beograda u hali 4 Beogradskog sajma. Tada će posetioci svim čulima uživati u ukusima i mirisima gastronomske ponude svih krajeva Srbije, kao i beogradskih opština u okviru zajedničkog nastupa.

SERVISNE INFORMACIJE

Radno vreme Sajma za posetioce na dan otvaranja je od 10 do 18 časova, 19. i 20. februara sajamske hale biće otvorene sat duže, dok se poslednjeg dana – 21. februara, Sajam zatvara u 17 časova.

Pojedinačne ulaznice koštaju 300 dinara, dok su ulaznice za grupne posete 200 dinara. Parking se plaća 200 dinara na sat.

Informacije o Sajmu turizma, koje će posetiocima olakšati snalaženje, biće dostupne preko android aplikacije.

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Utopljena duša
Sudbina Vladislava Petkovića Disa, ukletog pesnika, višegodišnja je inspiracija Aleksandra Jugovića....
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

78. međunarodni poljoprivredni sajam

Za više od tri četvrt veka postojanja Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu izrastao je u najveću sajamsku prired...

Vino fest 2008

U Beogradu je 24. oktobra 2008. godine, u hotelu "Continental", održan VI međunarodni festival vina i ugostiteljstva Jugois...

Župa 2012

Članovi redakcije KZV posetili su Alesandrovac, Župski povodom održavanja prvog međunarodnog sajma vina – ŽUPA 2012....