Početna » Specijal » Sport DANA »

Dis - Patch festival

 
Dis - Patch festival
ARHIVA
Sport DANA | dodato 06.05.2008.
Detalji

Vreme: Od 11 do 20. oktobra
Mesto: Kulturni centar Rex

 
 

Sa klupske strane programa, pored Deadbeata u Beogradu je po prvi put prisutna berlinska etiekta Chain Reaction sa live nastupom projekta Substance, kao i sve aktuelniji kontinentalni dubstepper - 2562.

Obratite pažnju i na specijalne programe kao što je Totally Wired (posvećen magiji analognih sintisajzera) ili prezentaciju i razmenu sa TodaysArt festivalom iz Haga.
Kao najistaknutije zvezde muziškog programa ovogodišnjeg festivala, organizatori najavljuju Deadbeat, kanadskog dub-techno producenta koji je upravo objavio novi album za etiketu Wagon Repair, legendarni proto-post-rock projekat Pan American koji će u Beogradu biti predstavljen kao duo Marka Nelsona (Pan Am, Labradford) i bubnjara Stevena Hessa, a zatim i all-star noise/drone duo Angel koji čine jedna polovina sastava Pan Sonic (Ilpo Vaisainen) i Dirk Dresselhaus poznatiji kao Schneider TM. Sa klupske strane programa, pored Deadbeata u Beogradu je po prvi put prisutna berlinska etiekta Chain Reaction sa live nastupom projekta Substance, kao i sve aktuelniji kontinentalni dubstepper - 2562. Obratite pažnju i na specijalne programe kao što je Totally Wired (posvećen magiji analognih sintisajzera) ili prezentaciju i razmenu sa TodaysArt festivalom iz Haga. Dečiji program Kid's-patch popunio je svoje kapaciete za radionice sa najmlađima, prijavljivanje za Ableton Live radionicu otvoreno je još nekoliko dana, a konkurs za domaće producente do 10. oktobra. Na žalost program Sonic Wargame je otkazan iz tehničkih razloga i biće realizovan tokom 2009. godine.Pogledaj i:

Rex

,

muzika

,

festival

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
ARZAMAS
„Arzamas je roman o sreći i smrti koje se sudaraju kroz svakodnevni život majke koja odlazi i ćerke koja ostaje...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Domaća žurka u restoranu Kovač

U Kovaču vlada kafanska atmosfera modernog doba. Uživajte u galeriji fotografija!...

Beovizija 2008. Prvo veče

U velikoj dvorani Sava Centra održano je prvo, polufinalno veče Beovizije. Nastupilo je 20 pevača i grupa, od kojih se bir...

Goca Tržan i DJ Shone

Spot za pesmu “Volim do kraja” ...