Početna » Specijal » Sport DANA »

Tuborg Green Beat

 
Tuborg Green Beat
ARHIVA
Sport DANA | dodato 22.07.2008.
Detalji

Mesto: Tereni na Kalemegdanskoj tvrdjavi
Vreme: 29. avgust i 30. avgust

 
 

U organizaciji događaja učestvovaće i Skupština grada Beograda koja je i ovog puta prepoznala značaj ovakvih projekata za promociju našeg grada kao jedne od važnih evropskih metropola.

Tuborg Green Beat znatno je unapređen za ovu godinu po svim organizacionim pitanjima.
Ove godine na Tuborg Green Beat muzičkom dešavanju prve večeri, 29. avgusta nastupiće već dobro poznati Asian Dub Foundation, ali i mnogobrojna dobro poznata imena elektronske muzičke scene kao što su Sasha, Steve Lawler, Dave Seaman, Sandy Rivera, Scarlett Ettiene i Neil Quigley.
Druge večeri, 30. avgusta, na terenima košarkaškog kluba Partizan, premijerno nastupa njujorška hip hop i r’n’b diva KELIS. Pored nje publika će biti u prilici da čuje i live nastup sastava The Cuban Brothers, kao i Cagedbaby, ali i da uživa u DJ setovima Goldie-ja, Satoshi Tomiie-ja, Plump DJ’s i Marcus James-a.
Tuborg Green Beat znatno je unapređen za ovu godinu po svim organizacionim pitanjima. Ovo muzičko dešavanje je podignuto na znatno viši nivo kako u tehničkom smislu, tako i po muzičkim žanrovima koji će biti zastupljeni ove godine. Znatno je unapređena lista izvođača koji će nastupiti na Green Beat-u, te je u tom smislu pokrivena publika koja preferira hip-hop i r’n’b, latino i elektronsku muziku.
Prošle godine u toku Tuborg Green Beat-a, Kalemegdan je posetilo oko 10.000 posetilaca, što garantuje sjajan provod i ove godine uz svetski poznate izvođače. U organizaciji događaja učestvovaće i Skupština grada Beograda koja je i ovog puta prepoznala značaj ovakvih projekata za promociju našeg grada kao jedne od važnih evropskih metropola.
U skladu sa jednim od osnovnih načela svog poslovanja koje propagira društveno odgovorno ponašanje kroz poštovanje etičkih standarda i očuvanje životne sredine, kompanija Carlsberg Srbija je ove godine ostvarila saradnju sa kompanijom za odgovorno upravljanje ambalažnim otpadom SEKOPAK. Zajedničkim snagama ove dve kompanije sprovešće akciju zaštite životne sredine i prikupljanja otpada tokom trajanja Tuborg Green Beat-a, a sve u cilju očuvanja životne sredine i promovisanja društveno odgovornog ponašanja. Ova akcija podrazumeva korišćenje specijalno postavljenih posuda za metal, papir i plastiku, koja će omogućiti razvrstavanje otpada, ali i čišćenje tvrđave nakon završetka ovog muzičkog dešavanja. Time će posetioci doprineti da se otpad ponovo koristi, reciklira i spaljuje uz povraćaj energije što sve doprinosi kvalitetnijem i zdravijem životu.
Karte za treći po redu Tuborg Green Beat, na kome će nastupiti Asian Dub Foundation i Kelis, nalaze se u prodaji po ceni od 1.200 dinara, odnosno 2.000 dinara za komplet. Ovogodišnji Tuborg Green Beat održava se 29. i 30. avgusta na terenima Košarkaškog kluba Partizan na Kalemegdanskoj tvrđavi.
Ulaznice se mogu naći na prodajnim mestima Bilet servis, Mamut i kao sva prodajna mesta IPS store-a, Eventim i blagajna Beogradske Arene, a online prodaja se može vršiti putem site-a: www.biletservis.co.yu.
 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Kad su cvetale tikve
Roman Dragoslava Mihajlovića, „Kad su cvetale tikve“ prvi put je objavljen 1968. godine i izazvao je u to vreme značajnu reakciju socijalističkog režima....
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Deseti Šabački letnji festival

Priliku da se uz besplatan ulaz i besplatan kamp dobro provedu, imaće svi ljubitelji dobrog zvuka i to od 7. do 12. avgusta ...

19. Međunarodni festival pozorišta za decu

Večeras počinje devetnaesto izdanje Međunarodnog festivala pozorišta za decu...

Festival Radosti

Od 28. do 30. novembra održaće se prvi Festival radosti, koji predstavlja neku vrstu nastavka festivala zdravog života, sa...