Početna » Specijal » Sport DANA »

Refresh festival

 
Refresh festival
ARHIVA
Sport DANA | dodato 22.07.2008.
Detalji

Refresh festival održaće se od 7. do 10. avgusta.
Mesto:Kotor
Ulaznice se mogu kupiti u Beogradu, Nišu, Novom Sadu i Crnoj Gori, a cena je 4.100 dinara

 
 

Velika koncertna bina nalazi se na terasi Citadella, iznad kluba „Maximus“, na zidinama Starog grada koji je još 1979. godine uvršten na Listu svetske baštine UNESCO-a.

Više informacija se može pronaći na adresi www.refreshfestival.com.
U ponedeljak, 30. juna, počela je prodaja ulaznica za ovogodišnji Refresh festival i na prodajnim mestima u Srbiji. Ulaznice se mogu kupiti u Beogradu, Nišu i Novom Sadu u prodajnoj mreži Bilet servisa i IPS prodavnica. Ulaznice se već prodaju i u Crnoj Gori, u ekspoziturama Prve banke Crne Gore.

Novo, drugo po redu izdanje Refresh festivala, održaće se ove godine od 7. do 10. avgusta u Kotoru. Festival se održava u kompleksu „Maximus“ smeštenom u zidinama Starog grada, a na tri različite bine, nastupiće oko 50 izvođača.
Tokom četiri festivalska dana, kao glavne zvezde festivala, na DJ sceni u klubu „Maximus“ će nastupiti Darren Emerson (četvrtak, 7. avgust), Hernan Cattaneo (petak, 8. avgust), Dave Clarke (subota, 9. avgust) i Sharam iz dueta Deep Dish i njegov gost DJ Sultan (nedelja, 10. avgust). Listu svetskih zvezda će dopuniti popularni disk džokeji iz regiona. DJ bina se nalazi u gornjem nivou kluba Maximus. Kapacitet ovog popularnog kluba je oko 3.000 posetilaca, a karakteriše ga superioran zvuk „line array“ tehnologije, kompjuterizovan sistem klimatizacije i rasvete sa kolor laserima, tri VJ projektora, LED ekranom i drugim atraktivnim elementima. HipHop bina se nalazi u donjem nivou kluba Maximus, a na njoj će nastupiti zvezde iz selekcije regionalne hip-hop scene kao što su Edo Maajka (četvrtak, 7. avgust), Wikluh Sky (petak, 8. avgust), Marčelo (subota, 9. avgust), Ajs Nigrutin (nedelja, 10. avgust) i drugi.

Velika koncertna bina nalazi se na terasi Citadella, iznad kluba „Maximus“, na zidinama Starog grada koji je još 1979. godine uvršten na Listu svetske baštine UNESCO-a. Kapacitet „Live“ bine je oko 3.000 posetilaca, a na Terasi Citadela će nastupiti regionalne zvezde kao što su Van Gogh (četvrtak, 7. avgust), Massimo Savić (petak, 8. avgust), Boban i Marko Marković orkestar (subota, 9. avgust) i Cubismo (nedelja, 10. avgust). Listu izvođača će dopuniti i drugi regionalni bendovi.

U pretprodaji se mogu kupiti četvorodnevne ulaznice i to u tri različite verzije:

Full – Omogućuje ulaz na Terasu Citadela i Diskoteku Maximus za programe sve tri bine tokom sva četiri dana. Cena ove ulaznice je 4100 dinara u Srbiji ili 50 evra u Crnoj Gori.
DJ+HipHop – Omogućuje ulaz u Diskoteku Maximus za programe DJ i Hip Hop bine tokom sva četiri dana. Cena ove ulaznice je 3300 dinara u Srbiji ili 40 evra u Crnoj Gori.
Live – Omogućuje ulaz na Terasu Citadela za program Live bine tokom sva četiri dana.
Cena ove ulaznice je 1800 dinara u Srbiji ili 22 evra u Crnoj Gori.

Četvorodnevne ulaznice za Refresh festival mogu se kupiti u filijalama Prve Banke u Crnoj Gori, te u prodajnoj mreži Bilet servisa i IPS prodavnica u Srbiji. Jednodnevne ulaznice će moći da se kupe na ulazu tokom trajanja Refresh festivala. Broj ulaznica je ograničen.

Pogledaj i:

refresh

,

festival

,

kotor

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Etno selo Babina Reka
Etno selo Babina Reka se nalazi u lazarevačkoj opštini u sklopu sela Trbušnica......
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

"Neke druge priče" u Kanu

Na predstojećem kanskom festivalu (12. - 23. maj), regionalne (ex YU) kinematografije, biće predstavljene na nov način. ...

15 000 ljudi posetilo Cinema City

U prva tri dana bioskope festivala Cinema City koji je otvoren 14. juna u Novom Sadu posetilo je preko 15 000 ljudi....

Indi rok na glavnoj bini: Editors

Ako ste poštovalac britanske savremene alternative, činjenica da je bend Editors potvrdio nastup 8. jula na glavnoj bini E...